Club selecteren

Om te kunnen inloggen moet je eerst jouw club selecteren. Als je de app voor het eerst opent dan wordt de pagina om je club te selecteren meteen weergegeven. Mocht je de app al eerder hebben gebruikt om in te loggen bij een club en je wilt switchen van club, dan kan je via het menu naar de club selecteren pagina.

Hier kun je de naam invoeren van de club waarbij je wilt inloggen. Je zult tijdens het typen van de naam, suggesties zien verschijnen. Selecteer jouw club.

Staat jouw club er niet bij dan gebruikt je club waarschijnlijk nog geen Club-assistent. Stuur een mail naar support@club-assistent.nl om dat te controleren.