Commissiefunctie toevoegen

In je commissie heb je leden die een bepaalde functie uitvoeren, deze functie is te koppelen aan deze leden. Wie welke functie heeft wordt vervolgens op de website getoond. Koppel functies aan commissieleden om duidelijkheid te scheppen over wie voor welke taken verantwoordelijk is.

Commissiefuncties toevoegen

Om commissiefuncties toe te voegen ga je in Back-site naar "Activiteiten, planning & commissies". Vervolgens klik je onder het kopje "Commissies & Procedures" op "Commissiefuncties". In dit overzicht zie je alle commissiefuncties. Vervolgens klik je op "Item toevoegen" om een functie te toe voegen.
Commissie Kies hier voor de commissie waar je deze functie aan wilt koppelen.
Functienaam Vul vervolgens de functienaam in.
Publiceren voor Hier heb je de opties: iedereen, ingelogde leden, commissieleden en niet publiceren. Automatisch staat dit op commissielden, maar je kunt dus zelf kiezen voor wie deze functie zichtbaar is.
Volgorde De volgorde van commissiefuncties gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een commissiefunctie als eerste willen tonen, dus boven aan de pagina dan vul je hier 0 in. Alle andere commissiefuncties komen hier achter, mits je een hoger cijfer in vult.
Let op! Heb je bij een andere commissiefunctie het zelfde getal ingevuld dan wordt er willekeurig een van deze commissiefuncties als eerste getoond.
Functieomschrijving Vul hier de functieomschrijving in.
Taken Hier vul je de taken in die bij deze functieomschrijving passen.
Verantwoordelijkheden Hier vul je de verantwoordelijkheden in die bij deze functieomschrijving passen.
Overige informatie Hier vul je overige informatie in.
Vervolgens klik je op "Opslaan" om de commissiefunctie op te slaan.

Leden aan een commissie toevoegen

Om een lid aan een commissie te koppelen ga je in Back-site naar "Activiteiten, planning & commissies". Vervolgens klik je onder het kopje "Commissies & Procedures" op "Commissies". In dit overzicht zie je alle commissies. Hier zoek je de juiste commissie en klik je voor deze commissie op het plusje.

Klik vervolgens onder het kopje "Commissieleden" rechts op "Item toevoegen".
Commissie Hier is de commissie ingevuld waar u een lid aan wilt toevoegen. Is dit niet de juiste klik dan onder aan de pagina op "Annuleren".
Lidnaam Kies hier het lid uit de ledenadministratie dat je wilt toevoegen aan de commissie.
Commissiefunctie Kies hier de commissiefunctie die dit lid gaat uitvoeren. Mocht je hier niets kunnen selecteren, klik dan op "Annuleren" en voeg eerst commissiefuncties toe. Hoe je dat doet staat hier boven omschreven.
Volgorde De volgorde van commissieleden in de commissie gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een lid als eerste willen tonen, dus boven aan de pagina dan vul je hier 0 in. Alle andere leden komen hier achter, mits je een hoger cijfer in vult.
Let op! Heb je bij een ander commissielid het zelfde getal ingevuld dan wordt er willekeurig een van deze leden als eerste getoond.
Opmerking Hier kan je een opmerking invullen bij dit betreffende lid.

Privacy instellingen

E-mailadres Hier kan je kiezen of het primaire of secundaire e-mailadres van het lid getoond moet worden.
E-mailadres tonen Dit staat standaard op "Altijd tonen". Andere opties zijn: altijd tonen voor ingelogde leden, altijd tonen voor commissieleden en nooit tonen op de commissiepagina.
Telefoonnummer Selecteer hier het telefoonnummer wat je wilt tonen. Standaard staat dit op "Telefoonnummer 1 & 2.
Telefoonnummer tonen Dit staat standaard op "Altijd tonen". Andere opties zijn: altijd tonen voor ingelogde leden, altijd tonen voor commissieleden en nooit tonen op de commissiepagina.
Commissie pasfoto Hier kan je een pasfoto uploaden om bij je gegevens op de commissiepagina te tonen.
Toegang tot commissiemailbox Geef aan of het commissielid toegang heeft tot de ingestelde commissie mailbox. Deze staat standaard aangevinkt.
Vervolgens klik je op "Opslaan" om de commissiefunctie op te slaan.
Let op! De privacyinstellingen die het lid zelf in kan stellen overschrijven deze instellingen.

Aan een commissiefunctie kan je gemakkelijk procedures toevoegen, deze procedures maken het gemakkelijker voor iemand om hun functie uit te voeren.

Commissielid aanmelden bij de AU

Om een lid aan te melden bij de Atletiek Unie ga je naar de volgende pagina in de back Back-site "Activiteiten, planning & commissies". Vervolgens klik je onder het kopje "Commissies & Procedures" op "Commissieleden". Hier selecteer je het lid naar keuze dat je wilt aanmelden bij de AU. In de rechterbovenhoek heb je de knop "Aanmelden bij de Atletiek Unie" klik hierop en vul een datum in van wanneer ze actief zijn.