Inloggen op Club-assistent

Heeft jouw vereniging club-assistent in gebruik dan kun je op verschillende manieren inloggen.

Beheerder bij de club

Vervul jij de ledenadministratie bij de club of ben je beheerder van de website dan kun je inloggen op club-assistent back-office.

2 opties:

1. jouw club heeft ook een club-assistent website
ga dan naar jullei website type achter de domeinnaam van de club /back-site

https://<www.jouw-club.nl>/back-site
voorbeeld
https://www.rkdvc.nl/back-site

2. heeft jouw club geen club-assistent website maar wel het back-office (met de app) gaan dan naar
https://<jouw-club.club-assistent.nl>/back-site

Ik ben lid bij de club

Ben je geen beheerder (ledenadministratie/penningmeester of webbheerder) maar gebruikt jouw club wel club-assistent dan kun je inloggen op de website of app.

Ga naar  https://<www.jouw-club.nl>

Je vind de inlog knop over het algemeen helemaal boven in het scherm : "Inloggen"

Log in met het email adres wat bekend is in de ledenadministratie en het wachtwoord wat je zelf ingesteld hebt.

Ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de wachtwoord vergeten fucntie op de inlogpagina.

Beheerder en Lid?

Ben je zowel beheerder als lid dan heb je een account voor het back-office en op de site. Deze 2 accounts zijn niet gelijk.

Ben je eerder ingelogd in het Back-office maar nog niet op de website dan kun je niet je back-office account gebruiken om in te loggen op de website. Gebruik in dat geval ook de wachtwoord vergeten functie zoals hierboven aangegeven.