Inloggen op Club-assistent

Heeft jouw vereniging club-assistent in gebruik dan kun je op verschillende manieren inloggen.

Beheerder bij de club

Vervul jij de ledenadministratie bij de club of ben je beheerder van de website dan kun je inloggen op club-assistent back-office.

2 opties:

1. Jouw club heeft ook een club-assistent website.
Ga dan naar jullie website type achter de domeinnaam van de club /club-assistent

https://<www.jouw-club.nl>/club-assistent
voorbeeld
https://www.rkdvc.nl/club-assistent

2. Heeft jouw club geen club-assistent website maar wel het back-office (met de app) gaan dan naar
https://<jouw-club.club-assistent.nl>/club-assistent

Ik ben lid bij de club

Ben je geen beheerder (ledenadministratie/penningmeester of webbheerder) maar gebruikt jouw club wel Club-assistent dan kun je inloggen op de website of app.

Ga naar  https://<www.jouw-club.nl>

Je vindt de inlog knop over het algemeen helemaal boven in het scherm : "Inloggen"

Log in met het e-mailadres wat bekend is in de ledenadministratie en het wachtwoord wat je zelf ingesteld hebt.

Ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de wachtwoord vergeten functie op de inlogpagina.

meerder leden uit één gezin met hetzelfde email adres?

Heb je meerdere leden uit één egzin die lid zijn van de vereniging dan kunnen de ouders bv met meerders account tegelijkertijd ingelogd zijn op de website.

Stap 1:
Hebben de ouders nog geen wachtwoorden inegsteld voor de kinderen gebruik dan de Wachtwoord (opnieuw) instellen functie.
Voer het email adres in wat ingesteld staat bij alle kinderen.
Er wordt nu voor elk kind apart een email gestuurd. De ouders dienen nu voor elk kind een apart wachtwoord in te stellen door op de link te klikken in de mail die hoort bij het kind.

Stap 2:
Log in op de website voor één van de kinderen.
Voer het email adres en het wachtwoord van het eerste kind in.
Vink Mij ingelogd houden na afsluiten aan

Je bent ingelogd voor Kind 1

Stap 3:
Om in te loggen voor een ander kind (of account van de ouder)
Klik op het pijlt naast de naam van het ingelogde account.
Voer het E-mailadres en het wachtwoord van het 2e kind in.
Vink opnieuw  Mij ingelogd houden na afsluiten aan
Klik op de knop Login
Je bent nu ook ingelogd met het 2e account

Beheerder en Lid?

Ben je zowel beheerder als lid dan heb je een account voor het back-office en op de site. Deze 2 accounts zijn niet gelijk.

Ben je eerder ingelogd in het Back-office maar nog niet op de website dan kun je niet je back-office account gebruiken om in te loggen op de website. Gebruik in dat geval ook de wachtwoord vergeten functie zoals hierboven aangegeven.