Mollie

Organiseer je activiteiten waarbij je de leden en overige gasten vooraf wil laten betalen? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van Ideal. PSP Mollie biedt o.a. deze betaalmogelijkheden en is volledig ingericht om het verenigingsleven te ondersteunen.

Koppeling Mollie

Maak een account aan bij Mollie via onderstaande link en laat je website verifiëren.
Vervolgens vul je de volgende gegevens in de module Financieel > betalingsprofiel in Club-assistent:

Type Hier kies je voor het type betalingsprofiel. In dit geval is dat Mollie.
Naam Vul hier een naam in, zoals de naam van je club/vereniging. Vb: {CLUBNAAM} - Mollie
Profiel Dit is het profiel ID. Deze vind je bij Instellingen > Websiteprofielen > API-keys.
Live Key
Test Key
Als je in mollie op Instellingen klikt, zie je bij Websiteprofielen Live en Test API-keys staan. Hier vul je die live key in.

Klik vervolgens op 'Opslaan' om de koppeling te activeren.

Het is slim om ook een testprofiel te maken. Volg daarvoor dezelfde stappen in Club-assistent als hierboven maar vul, bij api key, de Test API-key in die je in mollie bij instellingen kunt vinden.