Mollie

Organiseer je activiteiten waarbij je de leden en overige gasten vooraf wil laten betalen? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van Ideal. PSP Mollie biedt o.a. deze betaalmogelijkheden en is volledig ingericht om het verenigingsleven te ondersteunen.

Koppeling Mollie

Maak een account aan bij Mollie via onderstaande link en laat je website verifiëren.
Zodra je je account hebt aangemaakt, vul je de volgende gegevens in in SAM:

Payment service provider Selecteer hier Mollie.
Testmodus
  • Testmodus gebruiken: Kies deze optie om testtransacties in te schieten bij Mollie en test-betaallinks te gebruiken. Gebruik deze optie zolang je de koppeling aan het testen bent. Deze transacties zijn puur voor testdoeleinden en niet voor echte betalingen.
  • Productiemodus gebruiken: Kies deze optie om echte transacties in te schieten bij Mollie en echte betaallinks te versturen naar je klanten. Gebruik deze instelling zodra je zeker weet dat de koppeling goed werkt en je je klanten via Mollie wilt laten betalen.
API key Gebruik je Mollie in testmodus, vul hier dan je test API key uit je Mollie account in. Gebruik je Mollie in productiemodus, zorg dan dat je hier de live API key uit Mollie invult.

Klik vervolgens op 'Opslaan' om de koppeling te activeren.