Losse factuur

Het is mogelijk om binnen Club-assistent een losse factuur voor een lid te maken. Hier lees je hoe je dit kunt doen.
Let op! Als er een boekhoudpakket gekoppeld is aan Club-assistent dan moet de losse factuur aangemaakt worden in het boekhoudpakket.

Ga in Back-site naar 'Financieel' en klik vervolgens, in de blauwe balk boven aan de pagina, op 'Losse factuur aanmaken'.

Een losse factuur aanmaken

Selecteer een lid Kies hier het lid waarvoor de factuur gemaakt wordt.
Factuurdatum De datum die je aan de factuur wilt toekennen.
Nummering:voorvoegsel Wat er voor het volgnummer van het factuurnummer moet komen staan.
Nummering:startnummer Wat is het volgnummer van de te maken factuur.
Nummering:achtervoegsel Wat er achter het volgnummer van het factuurnummer moet komen staan.
Bedrag Welk bedrag moet op de factuur komen te staan.
Beschijving De omschrijving waarvoor de factuur gemaakt wordt.
BTW % Hoeveel BTW op de factuur berekend moet worden. Bij 9% BTW zet je hier 0.09 in, bij 21% 0.21 en bij 0% zet je er 0 neer.
Factuurtemplate Welk factuurtemplate moet er voor het genereren van de factuur worden gebruikt.

Klik op 'Genereer' om de factuur te genereren. Je computer zal dan de factuur downloaden.