Update 01/09/2016

CA Zwemscore

Sinds de CA Zwemscore app in gebruik is genomen, hebben we geleidelijk aan verschillende functies aangepast en toegevoegd. Ook in de afgelopen periode zijn we bezig geweest om op basis van gebruikerswensen de app verder te ontwikkelen. Je leest hier wat we hebben toegevoegd.

Markeren wie op diploma mag

Om het diplomazwemmen verder te ondersteunen, kun je voortaan in de app aangeven welke leerlingen op diploma mogen. Dit doe je in de CA Zwemscore app door bij het overzetten naar het volgende bad 'Op diploma' op 'Ja' te zetten. Vervolgens kun je deze leerlingen eenvoudig een mailing sturen door hierop te filteren bij het aanmaken van een mailing.

Bad selecteren bij overzetten

Voorheen kon een leerling vanuit één bad maar naar één ander bad worden overgezet. In de praktijk blijkt echter dat een leerling niet altijd naar hetzelfde bad moet worden overgezet. Daarom kun je nu bij de groepen meerdere baden voor het overzetten opgeven. In de app krijg je vervolgens bij het overzetten de keuze uit de verschillende baden.

Examinatoren op zwemdiploma

Het is voortaan ook mogelijk om examinatoren op het diploma te vermelden. Voeg hiervoor de placeholders EXAMINATOR_1 en optioneel EXAMINATOR_2 toe aan je diplomatemplate en upload je template via Groepen, Trainingen & Wedstrijden > Leerlingvolgsysteem > Templates. Vervolgens kun je bij het printen van diploma's de examinator(en) selecteren en deze op het diploma laten printen.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.