Update 05/08/2016

Website

Soms zijn er kleine aanpassingen die de website weer nét iets gebruiksvriendelijker maken. Daarom zijn we de verschillende website onderdelen nagelopen en hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Sponsorbanners op willekeurige volgorde

Kies je bij de bannerposities voor een wisselende weergave, dan tonen we de sponsorbanners voortaan op willekeurige volgorde. Zo krijgt elke sponsor in het sponsorblok evenveel aandacht.

Subpagina's verbergen in menu

Heb je subpagina's toegevoegd die je liever niet in het submenu wil tonen? Dan kun je die voortaan eenvoudig verbergen door 'Niet tonen in menu' aan te vinken. Je pagina blijft dan gewoon bestaan en je kunt er met een linkje naartoe, maar de pagina wordt niet getoond in het menu.

Datumnotatie wedstrijdverslagenblok

Werd voorheen de datum altijd in cijfers getoond; nu heb je de keuze uit twee weergavemogelijkheden.
  • Standaard: 01-08-2016
  • Uitgeschreven: 1 augustus
Uiteraard kun je er ook nog steeds voor kiezen om de datum helemaal niet te tonen.

Breadcrumb bij activiteiten

Wanneer je een activiteit opent, ga je voortaan door middel van de breadcrumb bovenaan de pagina eenvoudig weer terug naar het activiteitenoverzicht.

Atletiekwedstrijden in activiteitenblok

Het is eindelijk zover: ook atletiekwedstrijden kunnen voortaan worden getoond in het kalenderblok. Zorg dat bij de atletiekwedstrijd staat aangevinkt dat deze in het kalenderblok getoond mag worden en vink de atletiekwedstrijden aan in het kalenderblok om je atletiekwedstrijden te tonen.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.