Update 22/08/2016

Ledenadministratie & Facturering

Je vereniging draait niet zonder goede ledenadministratie en correcte verwerking van facturen. Deze werkzaamheden zijn echter erg arbeidsintensief. Op jullie verzoek hebben we daarom een aantal functionaliteiten toegevoegd en aangepast zodat je administratie weer een stukje gemakkelijker wordt.

Lid mailen vanuit ledenadministratie

Ben je druk bezig binnen de ledenadministratie, dan kan het soms handig zijn om een lid direct een bericht te kunnen sturen. Bijvoorbeeld wanneer je ontdekt dat er gegevens ontbreken of voor andere korte vragen. Daarom hebben we functionaliteit toegevoegd zodat je met één druk op de knop een lid kunt mailen. Hiervoor ga je naar Ledenadministratie > Leden en klik je het lid aan dat je wilt mailen. Vervolgens druk je rechts bovenin de balk op 'E-mail sturen'. Er opent dan een venster waarin je je e-mail kunt schrijven en verzenden.

Extra placeholders bij incasso

We hebben op verzoek de placeholders voor clubrol en lidsoort toegevoegd voor het generen van contributiefacturen. Wil je deze placeholders standaard toepassen? Laat het dan even aan ons weten via Problemen & Wensen en dan passen wij de instelling voor je aan.

Debiteurnummer op sponsorfactuur

Voeg voortaan ook het debiteurnummer van je sponsoren toe aan de factuur. Ga hiervoor naar Financieel > Factuurtemplates en open het template van de sponsorfactuur. Voeg vervolgens de placeholder {DEBITEURNUMMER} toe op de gewenste plek om het debiteurnummer automatisch aan elke sponsorfactuur toe te voegen.

Inschrijfgeld via iDeal

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden kan voortaan direct betaald worden via iDeal. Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van iDeal? Maak dan een account aan op Mollie.nl, voeg je websiteprofiel toe en zorg ervoor dat je website aan de voorwaarden van Mollie.nl voldoet. Word je websiteprofiel goedgekeurd, geef dan de inloggegevens van Mollie aan ons door via Problemen & Wensen en dan zorgen wij dat het inschrijfformulier gekoppeld wordt met iDeal.

Sponsorproduct als filter bij facturering

Wil je alleen sponsoren met een specifiek sponsorproduct factureren? Dan kan dat voortaan door bij de factureringsronde te filteren op sponsorproduct. Wil je van dit filter gebruikmaken, geef het dan even bij ons aan via Problemen & Wensen en dan richten wij het filter voor je in.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.