Update 24/07/2017

Veel Club-assistent gebruikers betekent een grote lijst met wensen. Omdat we niet alles kunnen toevoegen, zoeken we altijd naar de wensen met de meeste toegevoegde waarde, waar de meeste vraag naar is. Op 24 juli hebben we weer een update uitgevoerd waarbij we verschillende van jullie wensen hebben doorgevoerd.

Dropbox en Google Photos als bron voor fotoalbums

Voeg voortaan ook een Dropbox map of een album uit Google Photos toe als bron voor je fotoalbums. Je voegt fotoalbums eenvoudig aan een pagina toe door in te loggen in Club-assistent en via Website > Menu/pagina's de gewenste pagina te openen en daar het albumblok toe te voegen.

Mailings inplannen

Schrijf je vandaag een nieuwsbrief, maar moet hij pas komend weekend verstuurd worden? Dan kun je het versturen van de nieuwsbrief voortaan inplannen. Kies bij het verzenden van de nieuwsbrief voor Ingepland versturen en stel zelf een datum en tijd in. Zo heb je er op het moment dat hij de deur uit moet geen omkijken meer naar.

Activiteiten koppelen aan een commissie

Activiteiten ontstaan niet zomaar - ze worden georganiseerd door een commissie binnen je club. Daarom is het vanaf heden mogelijk om een commissie aan je activiteit te koppelen. Niet alleen kun je zo zien welke commissie verantwoordelijk is voor welke activiteit, maar ook brengt het wat extra functionaliteiten met zich mee.
  • Bekijk de activiteiten van je commissie via je commissiepagina in MyClub.
  • Stuur vanaf je commisisepagina een bericht naar alle of een gedeelte van de activiteitinschrijvers.
  • Geef vanaf je commissiepagina aan wie er aan- en afwezig is bij de activiteit.

Bijlagen bij commissieberichten

Het was al mogelijk om bijlagen te versturen bij teamberichten, maar nu is het ook mogelijk om bijlagen te versturen bij de commissieberichten. Selecteer een bijlage uit je commissiedocumenten of voeg een nieuwe bijlage toe vanaf je computer of tablet.

Herinneringen voor verlopen proceduredocumenten

Club-assistent controleert voortaan automatisch voor je of al het verplichte leesmateriaal bij proceduredocumenten op tijd is gelezen. Eén keer per week ontvangen je leden een notificatie per mail en in de app met alle documenten waarvan de deadline om ze te lezen is verlopen.

Overige aanpassingen in deze update:

• Nieuw: Koppel meerdere tijdsblokken aan een activiteit
  • Nieuw: Verstuur notificaties voor de deadline van een actiepunt.
  • Update: Contributie kan voortaan naar rato per dag worden berekend.
  • Update: Voeg voortaan een BCC en bijlage toe aan een bericht naar één van je leden via de ledenadministratie.
  • Update: Voeg een individueel nieuwsitem toe aan je mailing.
  • Update: Er worden nog maar maximaal 5 tabbladen met seizoenen getoond op de uitslagenpagina.