Update 29/07/2016

Trainingen & Wedstrijden

Er zijn weer diverse aanpassingen geweest binnen de functionaliteit voor wedstrijden en trainingen. Sommige veranderingen zie je alleen maar, andere bieden je nieuwe mogelijkheden.

Onderlinge wedstrijden tonen op teampagina

Voorheen werden onderlinge wedstrijden alleen getoond op de teampagina van het 'thuisspelende' team. Nu hebben we een aanpassing gemaakt waardoor de wedstrijd op beide teampagina's getoond wordt. Ook worden interne/pupillenwedstrijden voortaan op de teampagina weergegeven.

Pupillenwedstrijden verbergen op narrowcasting

We hebben verschillende nieuwe templates toegevoegd voor het tonen van wedstrijden in de zijbalk van de narrowcasting:
  • Reguliere wedstrijden & pupillenwedstrijden
  • Alleen reguliere wedstrijden
  • Alleen pupillenwedstrijden
Zo heb je meer controle over welke wedstrijden wanneer getoond worden.

Vervallen wedstrijden

Er was al een mogelijk om wedstrijden te markeren als afgelast, maar hier hebben we nu de extra optie 'vervallen' toegevoegd.
  • Een afgelaste wedstrijd wordt rood gemarkeerd en komt met een melding op de homepage van je website te staan.
  • Een vervallen wedstrijd wordt daarentegen grijs gemarkeerd krijgt geen notificatie op de website.

Trainingstypen toevoegen

Tot op heden hebben wij altijd trainingstypen voor alle clubs aangemaakt. Vanaf nu heb je ons daar niet meer voor nodig. Via teams/groepen, trainingen en wedstrijden vind je nu onder het kopje trainingen helemaal onderaan 'Trainingstypen'. Daar kun je zelf trainingstypen toevoegen, bewerken of verwijderen. Let wel op: als je een trainingstype verwijdert, blijven alle trainingen van dat trainingstypen wél bestaan.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.