Ik kan de website niet te bereiken

Krijg je één van de volgende melding in beeld:

• Deze pagina werkt niet
    HTTP Error 500
  • Error 503 Backend fetch failed
    Backend fetch failed
    Guru Meditation:

Probeer dan de stappen hieronder voor jouw browser.

Krijg je een andere foutmelding op die site, meld deze dan bij jouw vereniging. Zij kunnen daar dan eventueel een ticket voor aanmaken in de Club-assistent omgeving.

Google Chrome

Op de computer:
  1. Open Chrome op je computer
  2. Klik rechtsboven op Meer  instellingen
  3. Klik op Privacy en beveiliging  Cookies en andere sitegegevens
  4. Klik op Alle sitegegevens en -rechten bekijken
  5. Zoek rechtsboven de naam van de website.
  6. Klik rechts van de site op Verwijderen Verwijderen.
  7. Klik op Wissen om te bevestigen.
Op een Android telefoon:
  1. Druk naast het huisje boven in het scherm op het schijfjes icoon.
  2. Druk nu op 'Cookies en sitegegevens'
  3. Druk op het prullenbakje.
  4. Druk op verwijderen.

Microsoft Edge

1. Selecteer in Edge Instellingen en meer  > Instellingen  > Cookies en sitemachtigingen.
  2. Selecteer onder Opgeslagen Cookies en data Cookies en sitegegevens beheren en verwijderen Zie alle cookies en sitegegevens en zoek de site waarvan je de cookies wilt verwijderen.

3. Selecteer de pijl-omlaag  rechts op de site waarvan je de cookies wilt verwijderen en vervolgens Verwijderen .

Safari

1. Kies in de app Safari  op de Mac 'Safari' > 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Privacy'.
  2. Klik op 'Beheer websitegegevens'.
  3. Selecteer een of meer websites en klik vervolgens op 'Verwijder' of 'Verwijder alles'.

Firefox

1. Klik op de menuknop  en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging en ga naar de sectie Cookies en websitegegevens.
  3. Klik op de knop Gegevens beheren…. Het dialoogvenster Cookies en websitegegevens beheren verschijnt.
  4. Typ in het veld Websites doorzoeken de naam van de website waarvan je de Cookies wilt verwijderen. Overeenkomende items worden getoond.
    • Om alle Cookies en opslaggegevens voor de website te verwijderen, klik je op Alle getoonde verwijderen.
    • Selecteer een item en klik op Geselecteerde verwijderen om geselecteerde items te verwijderen.
  5. Klik Wijzigingen opslaan.
  6. Klik OK in het geopende dialoogvenster Cookies en websitegegevens verwijderen.
  7. Sluit de pagina about:preferences.