Aikido Bond Nederland

Voor Aikido Bond Nederland heeft Club-assistent een ledenadministratie systeem opgezet als vervanging van AiLedIs.
Bent je sectie of dojo bestuurder bekijk dan hieronder de mogelijkheden in Club-assistent.

Inloggen in Club-assistent

Aikido Bond Nederland

Ben je bestuurder bij Aikido Bond Nederland log dan in op de bondsapplicatie.
https://aikidonederland.club-assistent.nl/club-assistent/

Sectie

Beheer je de ledenadministratie van een sectie dan kun je inloggen op de omgeving van Aikido Bond Nederland.

Deze omgeving kun je bereiken door naar https://aikidonederland.club-assistent.nl/club-assistent/ te gaan en vervolgens je eigen sectie te kiezen.

Dojo

Beheer je de ledenadministratie van een dojo kun je inloggen op jouw eigen Club-assistent omgeving.

Deze omgeving kun je bereiken door naar https://aikidonederland.club-assistent.nl/club-assistent/ te gaan en vervolgens je eigen dojo te kiezen.

Na je keuze kom je op de club-asistent omgeving van je dojo (of organisatie).
Tip: Zet deze domeinnaam bij je favorieten zodat je deze ook direct kunt oproepen.

Ik heb een Inlog op beide omgevingen

Als je een inlog op beide omgevingen hebt dan is het goed om in het achterhoofd te houden dat het 2 verschillende omgevingen zijn. Je kunt dus ook gewoon het zelfde mailadres en wachtwoord gebruiken.
Twijfel je en wil je een wachtwoord vergeten functie gebruiken zorg dan dat je de juiste omgeving gebruikt.