Bedrijven

Voor de business variant van Club-assistent staat het netwerken voorop.
Bedrijvenoverzicht, activiteiten en het smoelenboek staan centraal.
Daarnaast zijn natuurlijk de overige mogelijkheden ook beschikbaar:
My Club
Notificaties
Nieuws
Nieuwsbrieven

Bedrijvenoverzicht

Vanuit het menu navigeer je naar Bedrijven.
Alle aangesloten bedrijven bij je netwerkclub verschijnen in beeld met naam en logo.

Bovenin het scherm vind je een zoekveld. Type een deel van de bedrijfsnaam in en de lijst wordt direct gefilterd.
Je kunt ook een deel van de naam van de contactpersoon intypen

⇒ Als het logo ontbreekt wijs de leden er dan op dat ze het zelf kunnen uploaden, of vul zelf de database.

Detailpagina per bedrijf

Klik op een bedrijfsnaam om de detailpagina te openen.

Je hebt nu direct de contactgegevens bij de hand.
  • bedrijfsnaam
  • telefoonnummer
  • emailadres
  • website
  • bezoekadres
  • postadres
Eén klik op het adres brengt je naar Google Maps om het bedrijf te lokaliseren.

Onderaan de pagina staan de contactpersonen van dit bedrijf vermeld.