Club-assistent APP

De Club-assistent app is onderdeel van het Club-assistent Volledig pakket en is beschikbaar voor Android en IOS, telefoon, tablet maar draait ook net zo gemakkelijk op je laptop.
Het is een Progressive Web App (PWA) die je niet installeert vanuit de Play- of Appstore, maar als onderdeel van je website.

Na installatie zal de app in de clubkleuren en met het clublogo op je homescreen van je telefoon geïnstalleerd worden.
De app is geschikt voor zowel sportverenigingen, culturele instellingen als de business/netwerk/branche verenigingen.