Inloggen

Als je de app opgestart en/of geinstalleerd hebt dan hoef je enkel het emailadres en jouw wachtwoord in te voeren, waarmee je bij de club bent aangemeld. (Als jouw vereniging ook de website via Club-assistent heeft zijn dit dezelfde gegevens als die je gebruikt om in te loggen op de website) Druk daarna op inloggen.
Mocht je nog geen wachtwoord hebben gemaakt voor jouw account of ben je jouw wachtwoord vergeten? Dan kun je via de knop 'Nieuw wachtwoord instellen' een link laten sturen naar jouw e-mailadres om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit e-mailadres moet dan wel bij jou als lid bekend zijn bij de vereniging.

Controleer als je de mail niet ziet binnenkomen ook even of de mail niet in jouw spam is terecht gekomen. Heb je ook daar niks ontvangen, neem dan contact op met de club om samen met hen te controleren of daar wel het juiste e-mailadres geregistreerd staat.

Inloggen op een 2e account

Het is mogelijk om ingelogd te zijn op meer dan 1 account van dezelfde club. Erg handig als je meerdere kinderen hebt die lid zijn bij dezelfde club. Nadat je bent ingelogd als één van je kinderen, navigeer je naar het menu en selecteer "Voeg een account toe". Je kunt hier nu inloggen met de accountgegevens van ander lid van het gezin.
Dit kan hetzelfde e-mailadres zijn met een uniek wachtwoord.

Het is nu mogelijk om via het menu te wisselen tussen de accounts. Je ziet een dropdown van de ingelogde accounts, selecteer het gewenste account om te wisselen.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij één kind meerdere accounts te hebben. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld gescheiden ouders of extra verzorgers. Elk account heeft een uniek wachtwoord.

Ben je actief bij meerdere club download dan de app van beide clubs en gebruik deze naast elkaar.