Inloggen

Als je de juiste club geselecteerd hebt dan hoef je enkel het emailadres en jouw wachtwoord in te voeren, waarmee je bij de club bent aangemeld. (Dit zijn dezelfde gegevens als die je gebruikt om in te loggen op de website) Druk daarna op inloggen.
Mocht dit niet gelijk lukken, controleer of je de juiste club geselecteerd hebt. Dit zie je aan het logo rechtsbovenin en aan de naam van de club in het menu. Als je daar niet het logo van de gewenste club ziet, dan zul je deze eerst moeten selecteren. Lees hier hoe je jouw club selecteert.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Dan kun je op 'nieuw wachtwoord instellen' drukken.
Je voert dan het geregistreerde e-mailadres in en drukt op 'verzenden'.
Er zal dan, mits het e-mailadres geregistreerd is bij de club, een link worden gestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Controleer als je de mail niet ziet binnenkomen ook even of de mail niet in jouw spam is terecht gekomen. Heb je ook daar niks ontvangen, neem dan contact op met de club om samen met hen te controleren of daar wel het juiste e-mailadres geregistreerd staat.

Inloggen op een 2e account

Het is mogelijk om ingelogd te zijn op meer dan 1 account van dezelfde club. Erg handig als je meerdere kinderen hebt die lid zijn bij dezelfde club. Nadat je bent ingelogd als één van je kinderen, navigeer je naar het menu en selecteer "Account toevoegen". Je kunt hier nu inloggen met de accountgegevens van ander lid van het gezin.
Dit kan hetzelfde e-mailadres zijn met een uniek wachtwoord.

Het is nu mogelijk om via het menu te wisselen tussen de accounts. Je ziet een dropdown van de ingelogde accounts, selecteer het gewenste account om te wisselen.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij één kind meerdere accounts te hebben. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld gescheiden ouders of extra verzorgers. Elk account heeft een uniek wachtwoord.

Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in te loggen op meerdere accounts bij verschillende clubs.