MyClub

De MyClub pagina in de app toont de gegevens van het ingelogde account.
Onder de naam en het adres, zie je een QR-Code staan. Deze kun je aan de club tonen als hierom wordt gevraagd.

Profiel aanpassen

Pas je persoonsgegevens aan door 'Profiel aanpassen' te selecteren. Verander de gewenste gegevens en druk dan onderaan het formulier op 'versturen'. (nog voor het wachtwoord (opnieuw) instellen gedeelte)

Je kunt hier ook een verzoek indienen om je wachtwoord aan te passen.

Verder vind je op deze pagina
  • Je lidgegevens, zoals relatiecode en teams/groepen waar je deel van uitmaakt.
  • Een overzicht met aankomende trainingen van jouw teams/groepen.
  • Een sneltoets waarmee je naar overzicht gaat van alle trainingen.
  • De commissie's waar je deel van uitmaakt.
  • Jouw declaraties, als jouw club deze mogelijkheid heeft ingesteld.
  • Jouw documenten, bijvoorbeeld V.O.G. verklaring, machtiging voor incasso etc.
  • Een sneltoets waarmee je documenten kunt uploaden, mist je rechten hebt.