EHBO ondersteuning in de app

Het is mogelijk om in de app te zien welke diploma's en competenties je hebt behaald of nog moet behalen.
Op de Myclub pagina (Klik op jouw naam in het menu), kun je jouw diploma's en competenties bekijken.

Het is daar ook mogelijk om je direct in te schrijven op een activiteit voor een benodigde competentie.
Klik hiervoor rechts van de competentie op Inschrijven. Je wordt dan direct naar het activiteitenoverzicht gestuurd in de app. Vanuit daar kun je jezelf dan inschrijven op een activiteit.