Notificaties

Via het menu selecteer je 'Notificaties' om alle notificaties van de club die naar jou verstuurd zijn te bekijken.
Middels icoontjes worden de meldingen gerubriceerd:

i herinnering voor een actie die je nog moet uitvoeren
3 hoofdjes teambericht over bijvoorbeeld aanpassing trainingstijd of afgelasting
envelopje de nieuwsbrief die naar je e-mail is verzonden

Je kunt zelf aangeven van welke onderdelen je de notificaties wil ontvangen bij de account instellingen. Dit zijn de volgende onderdelen:
  • Nieuwsberichten
  • Teamberichten
  • Barrooster
  • Actiepunten
  • Mailing
  • Overige meldingen

Je kunt de notificaties verwijderen door op het prullenbakje te klikken rechtsbovenaan het scherm. Let wel op dat dit alle notificaties verwijdert.