Notificaties

Via het menu selecteer je 'Notificaties' om alle notificaties van de club die naar jou verstuurd zijn te bekijken.

Middels icoontjes worden de meldingen gerubriceerd:

i-tje Herinnering voor een actie die je nog moet uitvoeren of een verlopen diploma
2 Hoofdjes Automatisch teambericht over bijvoorbeeld aanpassing trainingstijd of afgelasting
Envelopje De nieuwsbrief die naar je e-mail is verzonden
Claxon Team bericht door de trainer

Eén klik op de notificatie zal de bijbehorende actie uitvoeren alsof de notificatie zojuist verstuurd is.
Afhankelijk van het type notificatie zal het nieuwsbericht, de lesgroep of het nieuwsbriefoverzicht geopend worden.

Je kunt de notificaties opschonen door het item naar links te swipen. Rechts verschijnt dan het prullenbakje. Klik hierop om deze notificatie als gelezen te markeren.

pushnotificatie instellingen

Wil je pushnotificaties instellen? bekijk dan deze pagina onder het kopje pushnotificatie ontvangen