Activiteiten

De activiteiten van de club zijn zichtbaar door in het menu Activiteiten te selecteren.
De bovenste activiteit is standaard geopend, klik op de titel om deze dicht te klappen en de andere activiteiten overzichtelijk in beeld te krijgen. Klik op een andere activiteit om deze openen en de details ervan te zien.
(er is altijd maar één activiteit opengeklapt)

Indien er verschillende betaalopties zijn dan verschijnt er een extra balk: Inschrijfopties.
Klik op de balk om de opties te zien.

Wil je mee doen of juist afmelden ? Klik dan op "Ik meld me aan" .
Een detailscherm verschijnt voor de inschrijving incl. de opties. Indien er een betaling vereist is kun je direct met je betaalapp op je mobiel betalen.

Nadat je aangemeld bent verschijnt de "Aangemeld" met de datum van jouw aanmelding.
Ook vind je de aanmelding terug op de MyClub pagina.

Als de Afmeld optie aanstaat voor de activiteit dan verschijnt er links naast de aanmeld knop ook een optie voor afmelden.

Heeft jouw club de optie aanstaan dat je het aantal inschrijvers kunt zien dan verschijnt dit aantal naast de inschrijfknop.
Er is ook een mogelijkheid om naast het aantal ook de namen van de deelnemers te tonen.
Afhankelijk van de optie ingesteld door jouw club kun je er op klikken om te zien wie aangemeld is voor deze activiteit.

Aanwezigheidregistratie bij activiteiten

Als lid van een commissie binnen de club kun je ook de aanwezigheid van deelnemers aan een activiteit bijhouden. Daarvoor klik je bij de activiteit op het Deelnemers icoontje
Als commissielid krijg je naast het overzicht van alle deelnemers ook een klembord-icoontje bovenin je scherm klik hierop om de aanwezigheidsregistratie optie te openen.
Heb je een activiteit met e-tickets start dan de scanner. Onder in het scherm vind je het icoontje om de scanner te starten.

Zie je dit icoontje niet? Dan mag je waarschijnlijk geen aanwezigheid registreren. Neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke voor de activiteit.

Je kunt de aanwezigheid dus op 3 manieren registreren
  1. Zijn er e-tickets? Dan kun je de tickets scannen door de scanknop te gebruiken.
  2. Zijn er geen e-tickets en is de deelnemer ingeschreven? Gebruik dan de schuifjes
  3. Je kunt ook extra leden van vereniging als deelnemer toevoegen door de QR code van het lidmaatschap te scannen.
Het is ook mogelijk om deelnemers, vanuit de ledenadministratie, toe te voegen aan de activiteit. Gebruik de actieknop een + teken beschikbaar om extra deelnemers toe te kunnen voegen.

zie ook de activiteiten pagina