Activiteiten

De activiteiten van de club zijn zichtbaar door in het menu activiteiten te selecteren. Het is mogelijk dat jouw club gebruik maakt van activiteitcategorieën, deze zie je dan bovenaan de pagina en kan je per categorie filteren.
Aan de hand van de titel en datum zie je om welke activiteit het gaat. Tevens tref je het aantal deelnemers aan tot nu toe. Via 'Meer info' tref je meer informatie over de activiteit, zoals datum, tijdstip, locatie en omschrijving.

Als het mogelijk is om je in te schrijven op de activiteit, wordt hier ook het inschrijfformulier getoond. Vul deze aan en druk op 'inschrijven' om de inschrijving te versturen. Je ontvangt via de mail je inschrijfbevestiging. Indien er een eigen bijdrage gevraagd wordt voor de activiteit kun je die gemakkelijk online betalen. Zo ben je verzekerd van je deelname.

Aanwezigheidregistratie bij activiteiten

Als lid van een commissie binnen de club kun je ook de aanwezigheid van deelnemers aan een activiteit bijhouden. Daarvoor druk je bij de activiteit op 'Deelnemers'.
Je krijgt het overzicht van alle deelnemers aan de activiteit.
Deze zijn ook zichtbaar voor de normale gebruiker (dit is instelbaar).

Als commissielid van een activiteit heb je toegang tot de aanwezigheidsregistratie in de app. Dit doe je door rechtsboven te drukken op  het klembord icoon .
Zie je dit icoontje niet? Dan mag je waarschijnlijk geen aanwezigheid registreren. Neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke voor de activiteit.
Daarna kun je de aanwezigheid registreren op twee manieren
  1. Zijn er e-tickets? Dan kun je de tickets scannen door onderaan op E-ticket scannen te klikken.
  2. Zijn er geen e-tickets? Gebruik dan de schuifjes

Het is ook mogelijk om deelnemers, vanuit de ledenadministratie, toe te voegen aan de activiteit. In de app is er namelijk bij de registratie een + teken beschikbaar om extra deelnemers toe te kunnen voegen.