Standen

In de Club-assistent app kun je alle standen van jouw favorieten team volgen.
Klik op de je favoriete team in het teamoverzicht.
Op de teamdetailpagina vind je de standen, de komende wedstrijden en de laatste uitslagen.

Deze zijn enkel beschikbaar bij teamsporten waar sprake is van standen zoals bijvoorbeeld bij voetbal, handbal, volleybal etc.

Worden verkeerde/oude standen getoond?

In Club-assistent kan de vereniging, via Teams, Trainingen & Wedstrijden > Competitiekoppeling, per team aangeven welke competitie standaard getoond moet worden. Hierbij moet altijd 1 competitie aangevinkt zijn. Als je er meer aanvinkt weet de app niet meer welke standen getoond moeten worden. De standen in de app zijn dan van die competitie.