Teams of groepen

Je kunt in de Club-assistent app zien bij welke team/groep je ingedeeld bent.

Ga vanuit het menu naar Teams/Groepen.
Je kunt op het team klikken voor meer details over het team. Zoals de laatste teamberichten, waarbij je zelf via de button een teambericht kan toevoegen. Ook staan daar de aankomende trainingen vermeld voor het team/de groep.
Tevens zie je een overzicht van je Teamleden.

Door te klikken op de button zie je het totaaloverzicht van je trainingen.
De volgende wedstrijd en de laatste uitslagen en ook standen zijn hier zichtbaar bij verenigingen waarbij dit van toepassing is.