Wedstrijden & Uitslagen

Wedstrijden en uitslagen

Je kunt in de app zien welke wedstrijden jouw favoriete team gaat spelen.

Ga vanuit het menu naar 'Wedstrijden'.

De wedstrijden worden per week weergegeven. Je kunt naar links of rechts swipen om de uitslagen van een week eerder of de komende wedstrijden te zien.

Bovenin vind je 3 tabjes voor
  • Teams
  • Favorieten
  • Mijn Teams

MijnTeams zijn de wedstrijden van de teams waarbij je zelf ingedeeld bent als speler of trainer.
Je kunt een teamfavoriet markeren door in het teamoverzicht het favorieten-symbool te selecteren.

Het scherm opent standaard met de wedstrijden van Mijn teams. Wil je een overzicht van alle wedstrijden klik dan op het  'Teams' tabje.

Wedstrijdoverzicht
Uitslagen

Zwemwedstrijden

Je kunt in de app direct inschrijven op zwemwedstrijden. Ga hiervoor in het menu naar zwemwedstrijden.
Daar vind je alle geplande zwemwedstrijden.
Klik op Sessie tijden en/of Programmanummer voor meer informatie over die wedstrijden.

Bij het aanmelden kun je aangeven aan welke programmanummer je wilt deelnemen.

NB: We kunnen de wedstrijden van Splash importeren.