Trainingen

Selecteer 'Aankomende Trainingen' op de team pagina om de trainingen te bekijken van je team/groep.

Klik op een training /groep voor meer informatie zoals datum, tijdstip en locatie.
Daaronder tref je kopje "aanwezigheid".

Hier kun je ook aangeven of je verwacht aanwezig te zijn bij de training. Let op, jouw club moet deze functie aanzetten.
Als je zelf trainer bent kun je eenvoudig de aanwezigheidsregistratie bijhouden.

Aanwezigheidsregistratie

Swipe Ja of Nee om aan te geven of je aanwezig bent. Als je niet weet of je aanwezig bent, zet dan het schijfje op '?'. Als je aangeeft dat je niet aanwezig zult zijn, wordt gevraagd om een reden. Daarbij staan een aantal opties waaruit je de voor jouw geldende reden kunt aangeven.

De reden voor afwezigheid kan de club beheren in de module Groepen, Trainingen & Wedstrijden >  Afwezigheidsredenen.

Zie je  bepaalde teamrollen/leden  niet terug in het aanwezigheidsregistratie-overzicht ? Wellicht zijn de trainingstypen nog niet bijgewerkt.

Aanwezigheidsregistratie voor trainers

Als je trainer bent is het mogelijk om de aanwezigheid van alle teamleden aan te passen.
Normaal gesproken doe je dit voor, tijdens of net na de training/les. Wil je dit achteraf nog registreren dan is de training uit de lijst met aankomende trainingen en ga je eerst naar de archief lijst via de knop "Toon alle trainingen".

Wil je als trainer de Training afgelasten gebruik dan de (zwevende) actieknop en kies het onderste rode icoontje.  De status van de training wordt aangepast en de teamleden krijgen een pushbericht.

Training afgelasten

Gaat de training om wat voor reden niet door dan kun je deze afgelasten.
Gebruik de zwevende actieknop en selecteer de 'tarining afgelasten' actie.

Alle teamleden krijgen een bericht dat de training afgelast is.

Ledenpas of strippenkaart scannen

Ip.v de aanwezigheid te registreren dmv de schuifjes kun je ook de ledenpas scannen.
Gebruik de zwevende actieknop en selecteer de scan actie.

Door nu de  QR (van de app) of de Barcode van de ledenpas of strippenkaart te scannen zal de aanwezigheid ook geselecteerd worden.

Vervangende trainer aanstellen

Ben je als trainer verhinderd om de training te verzorgen dan kun je een vervangende trainer aanstellen.

Gebruik de zwevende actieknop en selecteer de 'Vervangende trainer'  actie.

Begin te typen en eerder in de suggestie verscheien eerder aangestelde trainer.
Selecteer de trainer van je keuze.

De trainer wordt toegevoegd aan deze specifieke training en kan ook de aanwezigheid registreren incl. zich zelf tbv de declaratie indien van toepassing.

Voortgang registreren

Heeft jouw club het Leden ontwikelsysteem afgenomen dan kun je als trainer het beoordelingsformulier invullen.

Gebruik de zwevende actieknop en selecteer de 'beoordelen'  actie.