Trainingen

Selecteer 'Trainingen' om alle trainingen te bekijken die zijn ingepland voor jouw teams/groepen, je ziet ze van de actuele week.Door te swipen kun je de komende weken bekijken.

Klik op een training /groep voor meer informatie zoals datum, tijdstip en locatie.
Daaronder tref je kopje "aanwezigheid".
Hier kun je ook aangeven of je verwacht aanwezig te zijn bij de training. Let op, jouw club moet deze functie aanzetten.
Als je zelf trainer bent kun je eenvoudig de aanwezigheidsregistratie bijhouden.

aanwezigheidsregistratie

Swipe Ja of Nee om aan te geven of je aanwezig bent. Als je niet weet of je aanwezig bent, zet dan het schijfje op '?'. Als je aangeeft dat je niet aanwezig zult zijn, wordt gevraagd om een reden. Daarbij staan een aantal opties waaruit je de voor jouw geldende reden kunt aangeven. Nadien kan er contact met je opgenomen worden.

aanwezigheidsregistratie voor trainers

Als je trainer bent is het mogelijk om de aanwezigheid van andere leden aan te passen.

Bij de button "Training afgelasten" kun je eenvoudig een pushbericht sturen naar je teamleden/groep dat een training is afgelast en wordt dit verwerkt op de teampagina. De optie regenles inplannen is alleen toepasbaar voor de tennisport.

Ledenpas scannen

De button "Ledenpas scannen"spreekt voor zich. Het lid kan dan zijn/haar QR-code, die in de app op de MyClub pagina staat, laten scannen door jou.ook dan wordt he automatisch op aanwezig gezet.