Toernooien

Voor de teamsporten is er toernooi ondersteuning in de app. Zowel voor toeschouwers als voor de organisatie.
Als de toernooi functionaliteit beschikbaar is bij jouw club dan vind je die links in het menu.

Organisatie van toernooi

Voor de teamsporten (en met name voetbal) ondersteund Club-assistent de organisatie van toernooien.
De handleiding daarvoor vind je hier

Verder wordt het publiceren van de stand van het toernooi ondersteund op de website en de narrowcasting. Voor beide uitingen zijn specifieke templates beschikbaar.

Hier is sinds Q2 2023 een derde uiting bijgekomen. De Club-assistent app.

De eindstand/ranking van een toernooi in toegevoegd in de app.

Voor de toeschouwer

Het publiek kan het toernooi nu ook volgene op de app.
Open de app van jou vereniging <domeinnaam>/app en je vind het toernooien gedeel in het linker menu. Ook voor niet ingelogde bezoekers.

Voor de organisatie

Ook voor de organisatie is er ondersteuning in de app voor het verloop van de toernooien.
In de originele opzet van de toernooien leveren de scheidsrechters de uitslag van een wedstrijd in bij de organisatie zodat deze de uitslag kan verwerken in Club-assistent waarna de poule standen weer uitgerekend worden.

Vanaf nu kan de scheidsrechter ingelogd in de app de uitslag invoeren.

Werking:
  • Plaats alle scheidsrechters van het toernooi in een (scheidrechters-)commissie
  • Zorg dat alle scheidrechters de app geinstalleerd en ingelogd zijn. klik hier voor instructie
  • De scheidsrechter opent (net als de toeschouwer) het toernooi.
  • Bij een klik op de wedstrijd kan de scheidrechter aangeven dat de wedstrijd gespeeld is en de uitslag invoeren.

Tip:

Plaats een sandwich bord bij de ingang van het sportcomplex met een QR code naar de app.

"Volg het verloop van het toernooi op je mobiel"