Beoordelingen

Gebruikt jouw vereniging het spelervolgsysteem dan kun je via de app de beoordleingen registreren of inzien.

Registratie van beoordelingen/voortgang

Ga via myClub pagina (klik op de profielfoto) naar het team waar je trainer bent.
Klik op het gewenste team onder de QR code.

Onderaan de team pagina vind je de sectie "Teamleden"
Is er voor jouw team een beoordelingmoment ingesteld dan vind je hier de knop "Beoordelen" of "Voortgang".
Klik op deze knop en je krijgt een overzicht van de beoordleingsformulieren die van toepassing zijn bv één voor de keeper e één voor de spelers.

Klik op nieuwe beoordleing of bewerken
Het beoordleingsformulier wordt nu vraag voor vraag getoond en je vult de beoordeling per speler in.
Onder aan de pagina klik je op volgende om naar het volgende aspect te gaan.

Wil je naar een specifiek aspect van het formulier gebruik dan de selectielijst onderaan de pagina, maak je keuze en gebruik daarna "Spring naar".

Zodra je Volgende of Spring naar gebruikt wordt de ingevulde pagina opgeslagen.