Beoordelingen

Gebruikt jouw vereniging het Leden Ontwikkel Systeem van Club-assistent dan kun je via de app de beoordelingen/voortgang registreren of inzien.

Registratie van beoordelingen/voortgang

Ben je trainer van een groep, open dan via de MyClub pagina de gewenste groep.

Rechts onderaan de pagina vind je de oranje actieknop.
Klik hierop en per beschikbare actie heb je nu een icoontje. 
Start de beoordelingsoptie zoals hieronder aangegeven.

Is er voor jouw team een beoordelingsmoment ingesteld? Dan krijg je nu een overzicht van de verschillende beoordelingsformulieren die gekoppeld zijn aan het beoordelingsmoment.
In het geval van een gymnastiekvereniging i.c.m.  Kleuren Turnen zul je hier de verschillende doelenboekjes met kleur vermeld zien staan.

Klik op nieuwe beoordeling of bewerken.
Het beoordelingsformulier toont nu 1 onderdeel en je vult de beoordeling per atleet/speler in.
Klaar met de beoordeling voor dit onderdeel? Swipe dan naar rechts om naar het volgende onderdeel te gaan.
Om te navigeren kun je ook de 2 balken boven het formulier gebruiken. De bovenste balk geeft de categorien weer en de 2e balk de verschillende onderdelen per categorie.

Elke aangeklikte waarde in het formulier wordt direct opgeslagen. Zolang je beoordeling nog niet voltooid is kun je alle beoordelingen nog aanpassen.

Is je beoordeling voltooid? Dan kun je de beoordelingen nog aanpassen binnen het aantal ingevulde correctiedagen/-uren wat ingevuld is bij het beoordelingsmoment. Alle niet voltooide beoordelingen zijn te bewerken/beoordelen tot aan de sluitingsdatum van het beoordelingsmoment.
 
Doelenboekjes
Doelenboekje groen