Lidgegevens bekijken/bewerken

Afhankelijk van de clubinstellingen kun je als trainer bepaalde gegevens van de leden uit jouw groep bekijken/aanpassen.

Hiervoor ga je in de app naar jouw groep. Dit kan via MyClub zodra je ingelogd bent in de app.

Op de MyTeam pagina of de het trainingsaanwezigheidscherm klik je op de naam van een teamlid.

Nu verschijnt de teamlid detailpagina.
Deze lijkt op je eigen MyClub pagina.

Van een teamlid kun je als trainer de relatiecode (bondsnummer) zien en ook hoelang iemand al lid is van de vereniging.
Verder kun je rechtsboven zien of dit teamlid de app heeft geinstalleerd.

Extra opties op de teamlid detailpagina

• Notities door de ledenadministratie
  • Aanpasbare velden
  • Blessure melden
  • Training aanwezigheid in de afgelopen periode.

Notities door de ledenadministratie

Indien de ledenadministratie notities gemaakt heeft over een bepaald lid en deze beschikbaar stelt voor de trainer dan zie je dit op de teamlid detailpagina in de eerste sectie.
Hiervoor ga je in de app naar groepen > groepleden > lid naar keuze
Het aantal notities is aangeven in een badge.
Klik hierop en de notities worden opengeklapt.

Wil je voor een teamlid een notitie maken gebruik dan de actieknop en kies:

Aanpasbare velden

De ledenadministratie of applicatiebeheerder kan jou als trainer machtigen om (extra) velden in te zien of aan te passen.
De velden verschijnen in de tweede sectie.
Alleen lezen velden zijn grijs en aanpasbare velden zijn wit.
Als jij als trainer aanpassingen maakt zijn die direct zichtbaar voor de ledenadministratie.

Blessure melden

Is een atleet in jouw groep geblesseerd en meldt hij/zij zich bij je dan kun je de melding doorvoeren in jullie administratie.
Gebruik hiervoor de actieknop op deze pagina.

Registreer de volgende 3 invoervelden:
  • Locatie
  • Aard van de blessure
  • Moment van ontstaan van de blessure
en klik op toevoegen om de blessure te registreren.

Indien een lid geblesseerd gemeld is, dan zie je bovenaan in de pagina een melding en kun je via dezelfde actieknop het lid weer hersteld melden.

Training aanwezigheid in de afgelopen periode

Als trainer registreer je de aanwezigheid van de teamleden bij een training. Benieuwd hoe de aanwezigheid van een specifiek teamlid was over de afgelopen periode klik dan op de sectie "Aanwezigheids geschiedenis"
De laatste 5 trainingen worden getoond.  Eventueel kun je een volledige lijst opvragen door de knop onder de lijst te gebruiken.