Update Q3 2020

Redirects instellen

Het is nu mogelijk om redirects in te stellen.
Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een korte url te maken voor een nieuwsitem of een activiteit.

Dit kun je doen via Back-site > Website > Overige onderdelen > Seo redirect

Autorisatie niveau's bij basispagina's

Het is nu mogelijk om aan te geven dat een bepaalde pagina beschikbaar is voor:
  • Alleen voor trainers
  • Alleen voor commissieleden
Als de pagina door zowel trainers als commissieleden bekeken mag worden vink je beide vinkje aan.

Deze vinkjes worden zichtbaar als je Autorisatie ingesteld hebt op "Alleen voor ingelogde bezoekers" en Paginatemplate op "Basis".

Trainingen koppelen aan teamleden

Het kan zijn dat er voor een team meerdere training-/lesmomenten zijn maar dat niet iedereen aan elke training/les deelneemt. Om dit te ondersteunen hebben we de mogelijkheid toegevoegd om trainingen/lessen te koppelen aan een teamlid.

Wanneer er geen trainingen aangevinkt zijn betekent dat het lid alle trainingen volgt.
Wordt er maar één training aangevinkt, wordt alleen die training gevolgt en zal ook alleen die training meegenomen worden in het aantal uur dat iemand een training/les volgt.

Alleen de trainingen die voor het lid van toepassing zijn worden getoond op de MyClub pagina en in de app.

Club-assistent App geupdate

WAT IS ER NIEUW
  • Over Club-assistent app.
  • Trainer kan een (proef)lid op definitief lid zetten.
  • Beoordelingsformulieren invullen via de app.
  • Tevens een aantal kleine bugfixes opgelost.

Naam notatie aanpassen op facturen

Ga naar Back-site > Instellingen > Clubinstellingen > Contributie > Instelling contributie > Factuur om deze instellingen te wijzigen.

Socialmedia iconen vernieuwd

De socialmedia iconen zijn vernieuwd.

Ook zijn de iconen die op de site gebruikt worden vernieuwd, denk hierbij aan het wijzigen (pennetje), verwijderen (prullenbak), agenda icoon.

Extra placeholders in bestelbevestiging shop

Het is nu mogelijk om in de bestelbevestiging van de shop extra contactgegevens van het lid op te nemen.
Dit is bijvoorbeeld fijn als de bestelling direct naar een externe partij verzonden worden.

Dit kun je doen door gebruik te maken van de volgende placeholders.

{LID_EMAIL}
{LID_TELEFOON}
{LID_VOLLEDIG_ADRES}
{LID_POSTCODE}
{LID_WOONPLAATS}

Extra placeholders in mailing

Naast de placeholders {ROEPNAAM} {VOORNAAM} {TUSSENVOEGSEL} {ACHTERNAAM} is het nu ook mogelijk om de volgende placeholders te gebruiken:

{VOLLEDIGE_NAAM}
Samenvoeging van voornaam, tussenvoegsel en achternaam.

{TEAM}
Een overzicht van alle teams, van het actieve seizoen, waar het lid op dit moment in is ingedeeld

{TEAM_TRAININGEN}
Een overzicht van alle trainingen van de teams, van het actieve seizoen, waar het lid op dit moment in is ingedeeld.

Kleurenturnen diplomadag

Koppeling met KNGU

Hoera, de koppeling met KNGU is een feit!

Maak jij ook de overstap van DigiMembers naar Online ledemadministratie? Gratis Lightversie of met eigen website en app.

https://kngu.club-assistent.nl/

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.