Boekhoudpakket koppelen

Op dit moment bieden we de mogelijkheid om te koppelen aan een aantal boekhoudpakketten. Voor elk boekhoudpakket lichten we toe hoe de koppeling ingesteld kan worden.

Koppelen met Twinfield

Om te koppelen met Twinfield, doorloop je de volgende stappen:
  • Zorg dat je een (proef)account hebt bij Twinfield en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn. Je kunt hier een proefaccount aanvragen.
  • Maak indien mogelijk een aparte gebruiker aan die we kunnen gebruiken voor de koppeling. Dit voorkomt dat de koppeling ineens niet meer werkt omdat je bijvoorbeeld je wachtwoord verandert.
  • Log in Club-assistent en klik op Support. Mocht je nog niet eerder een ticket hebben aangemaakt: klik rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een nieuw support ticket aan te maken. Geef aan ons de inloggegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en omgeving) van het desbetreffende account en het nummer van je administratie door.
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt de koppeling nu in gaan richten.

Download hier de handleiding Betalen en Incasseren van Twinfield.
Voor verdere ondersteuing voor de inrichting van Twinfield kun je het beste contact opnemen met Twinfield.

Koppelen met Exact Online

Om jouw Club-assistent omgeving aan Exact Online te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Zorg dat je bij Exact Online een account hebt en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn.
  2. Als je van incasso's gebruik maakt, zorg dan dat je in exact bij de bankrekening 'bachtbetaling gebruiken' aan hebt staan.
  3. Zorg dat aan je grootboekrekeningen een btw-code inclusief btw is gekoppeld.
  4. Klik op onderstaande knop om ons te autoriseren voor het maken van de koppeling.
    1. Vul als referentie jouw bedrijfsnaam in en klik op verzenden.
    2. Log op het inlogscherm dat verschijnt in bij Exact Online.
    3. Geef ons toestemming om te koppelen.
  5. Geef de autorisatiecodes die op het scherm verschijnen aan ons door door ze te kopiëren (geen printscreen) en via een support ticket naar ons door te sturen.
  6. Geef je divisienummer aan ons door via hetzelfde ticket. Je kunt je divisienummer op één van de volgende plaatsen vinden of opvragen bij de Exact Online klantenservice:
    1. In de URL achter https://start.exactonline.nl/docs/MenuPortal.aspx
    2. Via met menu links bovenin > Stamgegevens > Ga met je muis over bv. 'Grootboekrekeningen' heen. In de URL zie je je divisienummer staan.
    3. Via Cockpits > App Center Partners Cockpit > API Referentie documentatie > in de kolom Resource URI na api/v1/
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt nu de koppeling in Club-assistent gaan inrichten.

Koppelen met Multivers Online

Wil je jouw Club-assistent omgeving koppelen aan Multivers Online, laat dat dan even aan ons weten via een support ticket. Je kunt een support ticket aanmaken door in Club-assistent rechts bovenin op P&W te klikken en vervolgens rechts bovenin op 'Item toevoegen'.

Koppelen met Snelstart

Om Snelstart te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Volg de instructies op de website van Snelstart. Club-assistent staat nog niet apart tussen de koppelingen vermeld, dus je hebt hier de koppeling 'Maatwerk' nodig.