Leden extra veld

Extra velden om je leden mee te kenmerken en op je overzicht te gebruiken om te filteren.
In de ledenadministratie kun je met 'Leden extra veld' enkele kenmerken toevoegen aan je leden of per bedrijf. Je gaat hiervoor naar Ledenadministratie > Leden extra veld en ziet hier een overzicht van je extra velden. Klik op item toevoegen om een nieuw veld aan te maken. 
 
Tabel Beschikbaar voor Leden of Bedrijven.
Volgorde De volgorde van de velden gaat van 0 tot 10.000.
Naam De naam van je veld.
Type Wat voor type is je veld? Je kan kiezen uit: tekstveld, tekstvlak, checkbox, selectielijst of radiobutton groep.
Antwoordopties Vul de antwoordoptie in die het lid op het gegevens wijzigen formulier of de ledenadministrateur in de ledenadministratie terug moet zien.
Bedrijvenoverzicht Tonen in contentblok "Overzicht van bedrijven". Deze optie zorgt ervoor dat je veld getoond wordt bij de leden/bedrijven in het overzicht. 
Bedrijvenoverzicht filter Tonen in contentblok "Overzicht van bedrijven" als filter. Deze optie zorgt ervoor dat je veld als filter bij het overzicht komt te staan.
Aanpasbaar door lid Geef aan of het lid dit veld mag aanpassen in zijn omgeving. Dit kan via de MyClub met het gegevens wijzigen formulier.
Verzameltekst Vul hier een stuk tekst in die je wilt plaatsen boven het veld. Je kan hier gebruikmaken van de placeholder {ROEPNAAM} om het persoonlijk te houden. Zie afbeelding als voorbeeld.

In de ledenadministratie vind je de extra velden in de ledenkaart onder het dienstenrooster. Hier heb je als beheerder de mogelijkheid om de waarde van het extra veld aan te passen.