Bedrijvenoverzicht

Club-assistent maakt het mogelijk om in één overzicht alle bedrijven en/of leden uit je ledenadministratie op de website te tonen. Dit kan met een paginatemplate of contentblok.

Business clubinstellingen

In Club-assistent heb je voor business een aantal specifieke instellingen. Deze instellingen kan je vinden door naar de module, Instellingen > Extra opties: Clubinstellingen te gaan. Onderaan het tabblad 'Algemene instellingen' vind je de instellingen voor het bedrijven-/ledenoverzicht: Instellingen Business-assistent

Nieuwe leden bepalen door ... maanden terug te kijken. Geef aan naar hoeveel maanden terug het bedrijvenoverzicht nieuwe leden kijkt
Leden overzicht hoofdweergave Geef aan of het overzicht gesorteerd moet worden op bedrijfsnaam of op naam van de leden
Toon logo's in de bedrijvenlijst Vink aan om de logo's van bedrijven te tonen in het overzicht

Tonen op website

Het bedrijven-/ledenoverzicht kun je tonen op je website met een paginatemplate.
Volg hiervoor de tutorials: Pagina toevoegen & Paginatemplate kiezen

Je hebt keuze uit de volgende 3 templates:
Bedrijven overzicht Dit laat het overzicht zien van alle geregistreerde bedrijven met een actief gekoppeld lid. In dit overzicht kun je zoeken op (bedrijfs)naam en op plaats.
Bedrijven overzicht - leden Dit laat het overzicht zien van alle geregistreerde leden met daarachter de bedrijfsnaam. In dit overzicht kun je zoeken op (bedrijfs)naam.
Bedrijven overzicht - nieuwe Hier wordt een overzicht getoond van alle nieuwe bedrijven/leden.

Hoe lang een bedrijf wordt getoond als 'nieuw' kun je instellen bij de clubinstellingen. Onder het tabje Algemene instellingen scroll je naar beneden tot je het kopje 'Overige instellingen' tegenkomt. Vervolgens kun je bij 'Nieuwe leden' instellen hoe lang een bedrijf/lid als nieuw wordt beschouwd.

Je kunt ook een basispagina aanmaken zonder template en het overzicht dan via een contentblok toevoegen. Het contentblok heet 'overzicht van bedrijven'. Je kunt hier het volgende instellen:

Tonen Keuze uit: Alle schermformaten, alleen op mobiel en niet op mobiel
Leden tonen Kies hier of je de leden wilt tonen of de bedrijven
Weergave op Selecteer of je wilt weergeven op volgorde: alfabetisch, branches of afstand
Logo's tonen Wil je de logo's van de bedrijven tonen? Ja; nee
Matrix weergave Optie om je overzicht in matrix te weergeven
Matrix kolommen Geef aan of je de matrix 1; 2; 3; 4 kolommen wilt
Kaart locatie Optie om een GoogleMaps kaart te tonen met daarin de bedrijven. Keuze uit: rechts, boven of niet tonen
Bedrijven:detail verhouding Hier heb je de mogelijkheid om te bepalen wat de beeldverhouding wordt tussen bedrijfsnaam/lid naam en de details. 1:3, 1:2, 1:1, 2:1, 3:1.