Paginatemplate kiezen

Paginatemplates zijn vooraf ingestelde paginaindelingen. Het basistemplate is leeg, maar er zijn veel verschillende templates die paginavullend zijn en waar je zelf helemaal niets meer aan hoeft te doen.
Zodra je een pagina hebt toegevoegd of een bestaande pagina aan het bewerken bent, kun je onder het kopje 'Pagina-instellingen' een paginatemplate selecteren. Standaard staat hier het basistemplate geselecteerd.

Wil je een lege pagina vullen met contentblokken? Dan hoef je het paginatemplate niet aan te passen. Lees dan verder in de tutorial Pagina indelen

Wil je op je pagina graag een overzicht tonen van informatie zoals nieuws, activiteiten, commissies, teams, etcetera? Of wil je gebruikmaken van functionaliteiten zoals het Lid worden formulier? Lees dan verder en ontdek alle mogelijkheden die templates je bieden.

Let op: mogelijk zijn niet alle paginatemplates die hieronder worden beschreven beschikbaar voor jouw club.

Alle templates

Activiteitenoverzicht Dit template biedt een overzicht van alle activiteiten, gesorteerd op datum. Je ziet hier ook hoeveel personen er al deelnemen aan de activiteit, en tot wanneer je je kunt inschrijven als er een uiterlijke inschrijfdatum is ingesteld.

Maak je ook gebruik van activiteitencategorieën, dan zijn er ook voor elke afzonderlijke categorie paginatemplates beschikbaar.

Judo/Karate, Atletiek en Tennis maken vaak gebruik van activiteiten voor wedstrijden en competities. 
Agenda Hier worden alle agendaitems, commissievergaderingen (alleen voor geautoriseerde leden) en komende activiteiten getoond. 
Barrooster Hier wordt het barrooster getoond. Je kunt je vanuit dit scherm inschrijven voor een bardienst. Ook wordt hier getoond hoeveel vrijwilligers nog nodig zijn voor een dienst.
Basis Dit is het standaardtemplate. Dit template bestaat enkel uit contentblokken.

Daarnaast zin de volgende varianten op dit template beschikbaar:
Basis geen rechterzijbalk: zorgt ervoor dat de rechterzijbalk niet wordt getoond op deze pagina.
Basis geen zijbalken: laat geen zijbalken zien op deze pagina.

Wat zijbalken zijn en hoe je ze instelt kan je in de tutorial Zijbalk aanpassen teruglezen. 
Bedrijven overzicht
Alleen CA Business
Dit laat het overzicht zien van alle geregistreerde bedrijven met een actief gekoppeld lid. In dit overzicht kan je zoeken op (bedrijfs)naam en op plaats.
Bedrijven overzicht - leden
Alleen CA Business
Dit laat het overzicht zien van alle geregistreerde leden met daarachter de bedrijfsnaam. In dit overzicht kan je zoeken op (bedrijfs)naam. 
Bedrijven overzicht - nieuwe
Alleen CA Business
Hier wordt een overzicht getoond van alle nieuwe bedrijven/leden.

Hoe lang een bedrijf wordt getoond als 'nieuw' kan je instellen bij de clubinstellingen. Onder het tabje Algemene instellingen scroll je naar beneden tot je het kopje 'Overige instellingen' tegenkomt. Vervolgens kun je bij 'Nieuwe leden' instellen hoe lang een bedrijf/lid als nieuw wordt beschouwd.
Clubrecords
Voornamelijk toegepast door atletiekclubs
Hier worden de records getoond per ingestelde categorie.
Columns Alle geschreven columns.
Commissies Een overzicht van alle commissies en de commissiestructuur. Daarnaast worden hier de leden en hun commissiefunctie getoond. Je kan je hier leden emailen en aanwezig melden als je commissie onderdeel is van een activiteit.
Evenementenoverzicht Dit template biedt een overzicht van alle wedstrijden, trainingen, activiteiten, agendaitems en commissievergaderingen. De evenementen worden per dag getoond met erboven een kalender. 
FAQ - veelgestelde vragen Hier worden de veelgestelde vragen getoond die in Club-assistent zijn aangemaakt. Hoe je deze aanmaakt kan je in de tutorial Veelgestelde vragen inrichten lezen. 
Fotoalbums Alle fotoalbums worden hier getoond. Fotoalbums zijn ook nog los op een pagina te toe te voegen. Hoe je dat doet kan je in de tutorial Fotoalbums toevoegen lezen. 
Gastenboek Hier wordt het gastenboek getoond. Iedereen kan hier direct een reactie plaatsen of een bericht plaatsen. 
Home Stel dit template in op de homepagina van je website.
Let op: stel altijd maar één pagina in als de homepagina. De website weet anders niet meer welke pagina als homepagina fungeert. 
Inloggen Het inlogformulier om in te loggen in MyClub, in MyClub zie je alle gegevens die voor jou relevant zijn. Wat MyClub precies inhoudt, kun je in de tutorial MyClub/Mijn Club-assistent pagina lezen. 
Lid worden Wanneer je dit paginatemplate kiest, wordt op de pagina automatisch het inschrijfformulier voor een nieuw lidmaatschap getoond. Wanneer het formulier wordt ingevuld, wordt de desbetreffende persoon direct toegevoegd aan de ledenadministratie. Lees meer over het aanmeldproces in de tutorial Nieuw lid aanmelden
Wanneer je aanvullende wensen of een aanpassing hebt met betrekking tot het aanmeldformulier, dan kun je dat bij ons aangeven via Support tickets. Wij passen het formulier dan voor je aan.
Lid zoeken Dit paginatemplate biedt een overzicht van alle leden met een zoekfunctie zodat je leden eenvoudig kunt opzoeken.
Links Toon hier een overzicht van interessante links naar andere websites. Je kunt links toevoegen door in Club-assistent naar het onderdeel Website te gaan en vervolgens onder het kopje website op Links te klikken.
Nieuwe leden Hier worden de nieuwste leden getoond, er is in Club-assistent in te stellen hoeveel leden er worden getoond of van hoeveel maanden de nieuwste leden worden getoond. 

Hoe lang een lid wordt getoond als 'nieuw' kan je instellen door in Club-assistent naar Instellingen te aan en vervolgens in de bovenbalk op Clubinstellingen te klikken. Onder het tabje Algemene instellingen scroll je naar beneden tot je het kopje 'Overige instellingen tegenkomt'. Vervolgens kun je bij 'Nieuwe leden' instellen hoe lang een lid als nieuw wordt beschouwd.
Nieuws Hier wordt het nieuwsoverzicht getoond met het nieuwste nieuws bovenaan, en onderaan het gearchiveerde nieuws.

Hoe lang het duurt voordat een nieuwsbericht wordt gearchiveerd. stel je in door in Club-assistent naar Instellingen te aan en vervolgens in de bovenbalk op Clubinstellingen te klikken. Onder het tabje 'Nieuwsoverzicht en nieuwsbrieven' kun je onder de subkop Nieuwsoverzicht 'archiveren na' instellen.
Nieuws - [categorie] Toon het nieuws uit een specifieke categorie. Deze categorieën zijn in te stellen in Club-assistent. In de tutorial Nieuwsbericht toevoegen is te lezen hoe je dat doet. Ook hier wordt op dezelfde manier als bij het nieuwstemplate het nieuws getoond. 
Nieuws inleggen Dit paginatemplate geeft leden de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten in te leggen. Ze geven hun nieuwsbericht een titel, intro, vervolgtekst en voegen eventueel een afbeelding toe. Vervolgens wordt er een e-mail gestuurd naar de webredactie (hoe je dit instelt lees je hier) en kan het bericht geplaatst worden.

Hier kunnen leden nieuws inleggen, een titel ingeven. Een introtekst en het vervolg, eventueel een afbeelding toevoegen. Dit nieuws wordt gecontroleerd voor dat het op de site komt, doordat het naar een e-mailadres wordt gestuurd wat in Club-assistent is ingesteld. Hoe en waar deze e-mailadressen in te stellen zijn, kan je hier lezen. 
Nieuwsarchief Dit template toont het gearchiveerde nieuws, met het meest recente nieuws bovenaan. 
Nieuwsbrieven Hier wordt een overzicht van alle nieuwsbrieven getoond. Let wel op dat je in de nieuwsbrief die je wilt tonen 'Publiceren op de website' aanvinkt. 
Procedures Hier wordt een overzicht gegeven van alle procedures die worden gehanteerd door je club, wat hierin de stappen zijn en wie erbij betrokken zijn. 
Pupil van de week Hier wordt de laatste/huidige pupil van de week getoond met daarbij een foto en een lijstje vragen. Daaronder worden de andere jongens en meisjes getoond die dit seizoen pupil van de week zijn geweest. 
Pupillen - poules Laat het overzicht zien van de poules waarin de pupillen zitten dit seizoen. 
Pupillen -wedstrijdoverzicht Het wedstrijdoverzicht van de pupillen van het lopende seizoen wordt hier getoond. 
Pupillen - standen Op deze plek worden de standen van het huidige seizoen van de pupillen getoond. 
Pupillen - uitslagen Hier worden de pupillenuitslagen van het huidige seizoen getoond. 
RSS - Nu.nl sport Op deze pagina wordt het laatste sportnieuws van Nu.nl getoond. 
Shop Hier kan de webshop worden getoond met daarin diverse producten. Lees hier hoe je de webshop inricht.
Sponsornieuws Toont de laatste gesponsorde nieuwsberichten. Je maakt een gesponsord bericht aan door bij het aanmaken van een nieuwsbericht voor het type 'sponsor' te kiezen. Alle sponsorberichten worden automatisch in dit paginatemplate getoond, ongeacht de categorie waarin je ze hebt toegevoegd. Deze nieuwsberichten worden licht gearceerd om ze te onderscheiden van reguliere nieuwsberichten.
Sponsoroverzicht Toont een overzicht van alle sponsoren, ingedeeld in sponsorcategorieën.
Sponsoroverzicht - [productcategorie] Op deze pagina worden alle sponsoren getoond in de geselecteerde categorie. Deze categorieën zijn in te stellen in Club-assistent. Hoe je dat doet lees je hier
Standen Hier worden de standen van de huidige competitie getoond, met daarboven tabbladen met de verschillende teamcategorieën. 
Teamoverzicht Het gehele teamoverzicht wordt hier getoond, gecategoriseerd. 
Teams - [categorie] Toont het teamoverzicht van een bepaalde categorie
Toernooi - [toernooinaam] Laat de informatie met betrekking tot het desbetreffende toernooi zien. Meer over de organisatie van toernooien lees je hier.
Toernooien Hier wordt een overzicht getoond van alle toernooien. 
Trainingsoverzicht Hier wordt het overzicht getoond van alle trainingen. 
Trainingsoverzicht - [categorie] Hier wordt het overzicht van trainingen getoond uit de geselecteerde categorie. Deze categorieën zijn zelf aan te maken in Club-assistent. Lees hier hoe je categorïen aanmaakt en hier hoe je de teams/groepen indeeld in die categorïen. 
Uitslagen Hier worden alle uitslagen getoond van alle teams van dit seizoen.
Uitslagen - [teamcategorie] Hier worden alle uitslagen getoond van alle teams van dit seizoen voor de geselecteerde teamcategorie. 
Wedstrijden Hier worden alle wedstrijden getoond van alle teams van dit seizoen.
Wedstrijden - [teamcategorie] Hier worden alle wedstrijden getoond van alle teams van dit seizoen voor de geselecteerde teamcategorie. 
Wedstrijdverslagen Hier worden alle wedstrijdverslagen getoond, met het nieuwste verslag bovenaan.