Condoleanceregister inrichten

Helaas is het soms zo dat er iemand in de club overlijd. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een condoleanceregister aan te maken.

Condoleanceregister aanmaken

Ga in Club-assistent naar Website. Vervolgens klik je onder het kopje 'Website' op 'Condoleance'. Klik op 'Item toevoegen' om een nieuw condoleanceregister aan te maken.

Naam overledene Vul hier de naam van de overledene in.
Geboortedatum Vul hier de geboortedatum van de overledene in.
Sterfdatum Vul hier de sterfdatum van de betreffende persoon in.
Foto Hier kan je een foto uploaden van de overledene.
Bijschrift Hier kan je een bijschrift invullen.
Publicatie opties Hier kan je kiezen voor publiceren, alleen in de testomgeving tonen, of niet publiceren.

Hoe kom je bij de testomgeving? Ga naar je website en zet /test achter de url. Navigeer nu naar het condoleanceregister.

Klik op opslaan om het condoleanceregister op te slaan. Om het condoleanceregister te tonen dien je het contentblok condoleanceregister op je pagina te hebben staan. Hoe je deze aanmaakt lees je in de tutorial van het condoleanceblok

Alleen voor leden

Wil je dat alleen ingelogde leden dit register kunnen invullen? Zorg er dan voor dat je het condoleanceblok op een pagina zet, en deze pagina instelt op 'Alleen voor ingelogde bezoekers'. In de tutorial Pagina toevoegen lees je hoe je dat doet.