Fotoalbums toevoegen

Het is eenvoudig om via Club-assistent fotoalbums vanaf je computer of een website zoals Facebook of Flickr toe te voegen. In deze tutorial kan je lezen hoe je dit het beste kunt doen.
Ga om een fotoalbum toe te voegen in de website in Club-assistent naar Website en dan naar Fotoalbums. Klik vervolgens rechts bovenaan de pagina op 'Item toevoegen'.

Categorie Selecteer een van de mogelijke categorieën. Een nieuwe categorie maak je aan door in Club-assistent naar Website > Fotoalbums te gaan en dan boven in de pagina op Fotoalbum categorieën tonen te klikken. Vervolgens voeg je een item toe met een naam, volgorde en vink je weergeven aan.
Albumtitel Voeg hier een titel toe die het gehele album omschrijft.
Bijschrift/omschrijving Voeg hier een korte omschrijving toe.
Selecteer foto's Upload afbeeldingen (vanaf je computer), vanaf Dropbox, Google Photo's of Facebook.

Let op: wanneer je een fotoalbum koppelt, is het ook mogelijk om hierbij een thumbnail toe te voegen. De thumbnail is de foto die je straks in het overzicht van de fotoalbums op de website zal zien.
Publiceren Zorg dat je dit aanvinkt, anders wordt het album niet getoond.
Opnemen in categorie algemeen Dit zorgt ervoor dat het fotoalbum op de algemene fotoalbum pagina wordt getoond. Dit doe je door het fotoalbum paginatemplate op een pagina in te stellen. Hoe je een template toevoegt aan een pagina is in de tutorial Paginatemplate kiezen te lezen.
Publicatiedatum Hier kan je de datum invoeren waarop het fotoalbum is gemaakt.
Tonen op pagina Selecteer een pagina om het album bij te tonen. Als je niets invult wordt het album alleen in de algemene fotoalbum getoond (mits je dit aangevinkt hebt).
Tonen bij team Selecteer een team om het album bij te tonen. Als je niets invult wordt het album alleen in de algemene fotoalbum getoond (mits je dit aangevinkt hebt).
Tonen bij activiteit Selecteer een activiteit om het album bij te tonen. Als je niets invult wordt het album alleen in de algemene fotoalbum getoond (mits je dit aangevinkt hebt).
Tonen bij nieuwsbericht Selecteer een nieuwsbericht om het album bij te tonen. Als je niets in vult wordt het album alleen in de algemene fotoalbum getoond (mits je dit aangevinkt hebt).
Tonen bij verslag Selecteer een wedstrijdverslag om het album bij te tonen. Als je niets in vult wordt het album alleen in de algemene fotoalbum getoond (mits je dit aangevinkt hebt).
Volgorde De volgorde van albums gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een album als eerste item willen tonen zet je dit item op 0. Alle andere albums komen hier achter, mits je een hoger cijfer invult.

Let op: Heb je bij een ander album hetzelfde getal ingevuld, dan wordt er willekeurig een van deze albums als eerste gekozen.
Alleen voor ingelogde leden Toon dit album alleen voor ingelogde leden.

Wanneer je alles hebt ingesteld en alle foto's hebt toegevoegd, klik je rechts onderin op 'Opslaan' om het album toe te voegen.