RSS Feed koppelen

Een RSS Feed is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites, blogs of van bekende nieuwssites. De berichten van de site naar keuze worden dan automatisch getoond op jouw website.

Een RSS feed toevoegen aan je website

Om een RSS feed in te stellen ga je in Club-assistent naar de module 'Website' en vervolgens naar 'RSS feed'. Je bent nu in het overzicht met alle RSS feeds die je hebt toegevoegd aan je website. Om een nieuwe RSS feed toe te voegen, volg je de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op 'item toevoegen'.
2. Vul de titel van de RSS feed.
3. Vul hier de URL van de RSS feed in.
4. Nu kan je een pagina op de website toevoegen met de pagina template van de titel die je net ingesteld hebt. Bijvoorbeeld RSS NU.nl sport. Hoe je dit doet, lees je hier: