Veelgestelde vragen inrichten

Met veelgestelde vragen kun je op één plek alle vragen beantwoorden die vaak aan de club worden gesteld. In deze tutorial leggen we je uit hoe je deze vragen en antwoorden in kunt voeren. Je kunt de veelgestelde vragen tonen op de website door middel van het paginatemplate 'Veelgestelde vragen'.

Categorie toevoegen.

 
Volgorde Voer een getal in om de volgorde waarop de categorieën getoond worden te bepalen. Hoe dichter het cijfer bij 1 ligt, hoe hoger de categorie wordt getoond op de pagina.
Categorienaam Geef je categorie een duidelijke naam.
Weergeven Dit staat automatisch aangevinkt, en zorgt er voor dat de categorie getoond wordt. Wil je dat deze categorie nog niet getoond wordt, dan zorg je dat dit vinkje uit staat.
Alleen zichtbaar voor ingelogde leden Deze optie staat standaard uit, maar zorgt er voor dat alleen ingelogde leden de categorie kunnen zien. Dit kan van pas komen als vragen binnen deze categorie alleen voor leden van belang zijn.

Vraag en antwoord toevoegen

Om de veelgestelde vragen in te stellen ga je in Club-assistent naar Website > FAQ/Veelgestelde vragen. Je komt nu in het overzicht met alle veelgestelde vragen. Klik vervolgens rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een nieuwe vraag toe te voegen. Om een bestaande vraag te bewerken klik je op de naam van de vraag.
 
Categorie Selecteer hier de categorie waaronder de vraag valt.
Vraag Vul hier de veelgestelde vraag in.
Antwoord Vul hier het antwoord op de vraag in.
Volgorde Vul hier een cijfer in om de volgorde van de vragen te bepalen. Hoe dichter het cijfer bij 1 ligt,  hoe hoger de vraag komt te staan in de lijst.
Aantal kliks Hier kun je terugzien hoe vaak de vraag is opengeklikt. Zo krijg je een beeld van de meest relevante vragen en antwoorden.
Alleen zichtbaar voor ingelogde leden Deze optie staat standaard uit, maar zorgt er voor dat alleen ingelogde leden de vraag kunnen zien. Het is handig om deze optie aan te vinken als je vraag alleen voor verenigingsleden van belang is.