Het condoleanceblok

Dit is het concoleance contentblok. Deze blok verwijst naar het condoleanceregister, en toont wat je daar hebt ingesteld. Je kunt hier een afbeelding tonen, titel, data en een knop die verwijst naar het condoleanceregister.

Het condoleance contentblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial Pagina indelen.

Tonen  Dit staat standaard aangevinkt op 'Alle formaten', wijzig dit als je dit specifieke contentblok alleen of juist niet op de mobiele versie van de site wilt tonen.
Opmaak Hier kan je kiezen of je een rand om het blok wilt tonen of niet, als je een rand wilt kan je kiezen voor een enkele of een dubbele rouwrand.
Titel Hier kan jeen titel voor het blok invullen.
  Selecteer hier de persoon waar het condoleanceregister betrekking op heeft. Kan je de juiste persoon niet vinden, of staat hier geen optie? Volg dan de tutorial "Condoleanceregister inrichten".
Bijschrift Hier kan je een bijschrift invullen.
Knop label Er wordt automatisch een knop aangemaakt die gaat naar het condoleanceregister. Hier kan je de naam van de knop veranderen.

Klik op opslaan rechts onderin het contentblok om je condoleanceblok op te slaan.