Het social media blok

Dit is het social media contentblok, hier kan je social media icoontjes tonen die klikbaar zijn naar de social media platformen die je hebt ingesteld. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je dit het beste kunt doen. 

Het social media contentblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial "Pagina indelen" tutorial. 
 
Tonen mobiel Dit staat standaard aangevinkt, als je dit uit vinkt wordt dit specifieke contentblok niet op de mobiele versie van de site getoond. 
Titel Vul hier eventueel een titel in voor het contentblok, dit is niet verplicht. 

Social media instellen

In Club-assistent bij Website en dan Social media instellingen, stel je in welke social media platformen je wilt toevoegen en vul je de link in naar deze websites. Klik hier rechts boven op de pagina op "item toevogen" om een social media platform toe te voegen. 
 
Sociaal medium Kies hier uit een van de sociale platformen. De opties zijn: Facebook, Google+, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Vimeo en Youtube. 
Tekst bij icoon Vul hier eventueel een tekst in die bij het icoon getoond kan worden
URL Profielpagina Vul hier de link (URL) in naar de pagina van het sociaal medium. 
Volgorde De volgorde van de items gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een item als eerste item willen tonen zet je dit item op 0. Alle andere items komen hier achter, mits je een hoger cijfer in vult.
Let op! Heb je bij een ander item het zelfde getal ingevuld dan wordt er willekeurig een van deze items als eerste gekozen. 
Weergeven Staat automatisch aangevinkt, wil je het sociaal medium nog niet tonen op de site dan klik je op het blokje om dit vinkje te verwijderen.