Het knop (met afbeelding) blok

Dit is een blok om losse knoppen toe te voegen.
Al is het ook mogelijk om een afbeelding toe te voegen.

Het knopblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial "Pagina indelen" tutorial.

Tonen  Geef aan op welk schermformaat dit blok zichtbaar mag zijn.
Knop type Hier kan je selecteren hoe een knop blok er uit moet zien. Je hebt de keuze tussen een standaard grijze knop, een standaard gekleurde knop en een knop met afbeelding.
Openen op Wil je dat deze knop een nieuw tabblad opent of er gelijk naar toe gaat?
Knop label Hier vul je de tekst in die in de knop komt te staan.
Knop url Hier vul je de link in, waar de knop naartoe moet leiden.
Afbeelding Klik op bestand kiezen om een afbeelding op je computer te zoeken.
Let op! in Club-assistent zijn geen bestanden te uploaden die groter zijn dan 10mb.
Afbeelding titel Voeg hier de titel in van je afbeelding, dit is zodat google weet wat voor afbeelding je hebt toegevoegd. Deze titel wordt niet bij je afbeelding getoond.