Het verjaardagenblok

Dit is het verjaarden contentblok, hier worden verjaardagen van leden getoond. Dit blok kan altijd getoond worden of alleen voor ingelogde leden. 

Het verjaardagen contentblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial "Pagina indelen" tutorial. 
Tonen mobiel Dit staat standaard aangevinkt, als je dit uitvinkt wordt dit specifieke contentblok niet op de mobiele versie van de site getoond. 
Titel Vul hier eventueel een titel in voor het contentblok, dit is niet verplicht. 
Aantal dagen tonen Hier kan je kiezen hoeveel dagen van tevoren de verjaardagen getoond worden. Dit kan van 1 dag t/m 5 dagen van tevoren. 
Datum weergave Dit geeft aan hoe de datum getoond wordt. Met de maand voluit geschreven of met de maand als getal. Dus 08 november of 08-11. 
Teamnamen Je kunt kiezen om bij de jarige de naam van zijn team te tonen. Opties zijn hier niet tonen, met volledige teamnaam of met ingekorte teamnaam. 
Autorisatie/zichtbaarheid Het kan zijn dat je als club liever niet hebt dat de verjaardagen van leden met daarbij eventueel een foto getoond wordt. Daarvoor is deze optie, je kunt hier kiezen dat alleen ingelogde leden dit blok kunnen zien of juist alle bezoekers. 
Klik nu rechtsonder in dit schermpje op opslaan om dit blok op te slaan.