Het videoclip blok

Dit is het videoclip contentblok, hier kan je youtube video's tonen. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je dit het beste kunt doen.

Het videoclip contentblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial "Pagina indelen" tutorial.

Het is alleen mogelijk om een video van youtube te plaatsen. Deze zul je dus eerst naar youtube moeten uploaden.

Tonen mobiel Dit staat standaard aangevinkt, als je dit uit vinkt wordt dit specifieke contentblok niet op de mobiele versie van de site getoond.
Titel Vul hier eventueel een titel in voor het contentblok, dit is niet verplicht.
Videoclip Voeg hier de url in van de youtubevideo of de embed code. Klik vervolgens op "Clip koppelen".
video verhouding Hier kan je kiezen uit de video verhoudingen, 4:3 is vierkanter. 16:9 is een horizontale rechthoekige vorm.