Het afbeeldingblok

Dit is afbeelding contentblok, hier kan je een afbeelding toevoegen aan een kolom en deze afbeelding eventueel een link meegeven naar een andere pagina/website. 

Het afbeelding contentblok

We gaan er in deze tutorial van uit dat je de basis kent van het indelen van een pagina en je weet hoe je een contentblok toevoegt. Heb je dit nog niet gedaan, en weet je niet hoe dit moet? Lees dan de tutorial "Pagina indelen" tutorial. 


 
Tonen mobiel Dit staat standaard aangevinkt, als je dit uit vinkt wordt dit specifieke contentblok niet op de mobiele versie van de site getoond. 
Afbeelding Klik op bestand kiezen om een afbeelding op je computer te zoeken. 

De afbeelding die je upload hoeft niet vooraf geschaald te worden. Dit zal Club-assistent doen afhankelijk van uiteindelijk weergave (1 2, of 3 kolommen breed, mobiel of desktop)

Let op! in Club-assistent zijn geen bestanden te uploaden die groter zijn dan 10mb. 
Afbeelding titel Voeg hier de titel in van je afbeelding, dit is zodat google weet wat voor afbeelding je hebt toegevoegd. Deze titel wordt niet bij je afbeelding getoond. 
Link naar url Hier kan je linken naar een andere website of naar een pagina in je website.

Als je alles invult wat achter het domein komt in de link (op deze website is dit bijvoorbeeld: support.club-assistent.nl/) linkt de website automatisch door naar een pagina van jou website (interne link).