Teams/groepen indelen in categorieën

In Club-assistent kan je je teams/groepen eenvoudig indelen in categorieën. Het is hier van belang dat je een categorie en een subcategorie hebt. Dus bijvoorbeeld Pupillen met als subcategorie D.
Ga in Club-assistent naar "Teams, Trainingen & Wedstrijden" en klik vervolgens onder het kopje Teams op "Teamcategorieën". Hier zie je alle categorieën waar teams of groepen onder kunnen vallen. Zoals bijvoorbeeld Pupillen. Klik rechtsboven op "Item toevoegen" om een nieuwe teamcategorie aan te maken.
Naam hoofdcategorie  Vul hier de naam van de categorie in
Code * Vul hier een unieke code (tekst) in, deze mag geen spaties of speciale tekens bevatten.
Volgorde De volgorde van categorieën gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een pagina als eerste categorie willen tonen zet je dit item op 0. Alle andere categorieën komen hier achter, mits je een hoger cijfer in vult.
Let op! Heb je bij een andere categorie het zelfde getal ingevuld dan wordt er random een van deze categorieën gekozen.
Tekst teamoverzicht Hier kan een tekst ingevuld worden die bij het teamoverzicht getoond kan worden.
Zwemapp Vink dit aan als deze categorie ook beoordeelbaar moet zijn in de CA Zwemcoach APP
* Dit item moet verplicht ingevuld worden.

Klik rechtsonder op "Opslaan". Nu heb je een categorie aangemaakt. Let op! zorg wel dat je een subcategorie aanmaakt voor je een team aanmaakt, deze zijn namelijk essentieel.

Nu kan je teams aan deze categorie koppelen. Dit doe je door bij "Teams, Trainingen & Wedstrijden" naar "Teams huidig seizoen" vervolgens klik je op het desbetreffende team of voeg je een team toe en selecteer je daar de categorie. Hoe je een team toevoegt wordt hieronder in de tutorial uitgelegd.