Teamdocumenten toevoegen

Teamdocument toevoegen

Als je op de teampagina zit heb je de mogelijkheid om een teamdocument aan het team te koppelen. Hoe je op de teampagina komt kan je lezen bij de tutorial Teampagina bekijken.

Tabblad documenten

Ga op de teampagina naar het tabblad documenten. Hier zie je alle documenten die al zijn toegevoegd aan het team. Wil je een document toevoegen? Klik dan op de knop 'Document uploaden' aan de rechterkant van het scherm. Als je deze optie niet ziet, heb je geen rechten om dit te doen. Neem dan contact op met het bestuur van jouw vereniging, zodat je deze rechten kunt krijgen.

Document uploaden

Als je op de knop 'Document uploaden' klikt, zie je de mogelijkheid om een document te kiezen. Hier kies je een document dat je op je computer hebt opgeslagen. Als dit is gelukt, heb je de mogelijkheid om een omschrijving bij het document te zetten. Je kunt hier bijvoorbeeld kort omschrijven wat het doel is van het document.
Daarnaast heb je de optie om de publicatierechten aan te passen. Standaard staat deze op Alle teamleden maar ook is er de optie Alleen kaderleden (trainers, coaches, etc) of Niemand (dan zie je het document alleen zelf).

Als alles goed is ingesteld, klik je op de knop uploaden. Je document is nu terug te vinden in het tabblad Documenten.
Naast documenten, heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fotoalbum toe te voegen aan de teampagina. Hoe je dat doet, lees je in de volgende tutorial: