Fotoalbum toevoegen aan teampagina

Om de teamband te versterken is het leuk om foto's van het team te maken. Deze foto's kun je heel gemakkelijk zichtbaar maken voor het hele team op de teampagina. Hoe je dat doet, leer je in deze tutorial.

Fotoalbum toevoegen aan teampagina

Nieuw fotoalbum

Om een fotoalbum toe te voegen aan een team, is het van belang dat er eerst een fotoalbum bestaat. Als deze nog niet bestaat, volg dan deze tutorial. Als je al een fotoalbum hebt, kan je die toevoegen aan een team. In de volgende alinea staat uitgelegd hoe je dat doet.

Bestaand fotoalbum

Ga in Club-assistent naar 'Website' en open het menu 'Fotoalbums'. Selecteer een al bestaand fotoalbum (of maak een nieuw fotoalbum op de manier die hierboven aangegeven is). Als je in het fotoalbum zit, selecteer je bij de optie Tonen bij team het team naar keuze. Vul ook de overige gewenste informatie in (zoals natuurlijk de foto's zelf).

Alles ingevuld? Klik op opslaan en het fotoalbum zal bij de tabbladen komen te staan op de teampagina.