Rapportages

De basis rapportages worden aangeboden door Club-assistent om informatie uit club-assistent te exporteren naar bv Excel.
Heb je club-specifieke wensen laat het ons weten via een ticket.

Opmerking: Denk bij het exporteren altijd aan de AVG. Verspreid niet nodeloos Excel documenten met privacy gevoelige informatie.

De rapportages

Bibliotheek

De bibliotheek met rapportages vind je in de module instellingen.
Open de rappotage en klik boven aan de pagina op  Rapportages downloaden / bijwerken uit bibliotheek

Per rapportage kun je in de kolom Actie bepalen op je de rapporatge wilt downloaden (/bijwerken).
Eenmaal gedownload komt de rapportage beschikbaar in de relevante modules.

Naam Omschrijving Actie
Aanwezigheidsrapportage Maak een rapportage van de aanwezigheid van de leden in het huidige seizoen.
Afdrukbare presentielijsten Presentielijsten om op papier aanwezigheid bij trainingen te registreren.
Aflopende sponsorcontracten Een overzicht van bevestigde sponsorcontracten die dit jaar aflopen bij actieve sponsors.
Back-site gebruikers: laatst ingelogd Een overzicht van wanneer leden voor het laatst zijn ingelogd.
Contributiefacturen Overzicht van leden met contributiefacturen
Emailbereik Aantal actieve leden waar een e-mailadres van geregistreerd is.
Gegeven antwoorden in enquete
Gegeven antwoorden in enquete (PDF)
Incasso's activiteit inschrijvingen Overzicht van alle incasso's bij activiteiten.

Je bent verplicht een of meerdere activiteiten te selecteren.

Jarige leden per maand Genereert een lijst met leden die jarig zijn in de geselecteerde maand.
Als er geen maand is geselecteerd wordt de maand gebruikt waarin de lijst wordt gegenereerd.

Jubilea Alle actieve leden vanaf een bepaalde datum met de duur van het lidmaatschap erbij.
Leden die 11 worden Een overzicht van leden die dit jaar 11 worden.
Leden met contributie kortingen Lijst met namen en kortingen (min bedragen) die zijn gegeven in de gekoze contributie.
Leden team mutaties Genereert een tabel met alle mutaties die gedaan zijn sinds de gekoze datum.

Let op:
De uren zijn per mutatie!

Ledenlijst Exporteer alle data van de leden
Leiders en trainers met naam, e-mail en telefoonnummer Een overzicht van alle team/groepsleden met de clubrol als trainer.
Niet ingedeelde leden jonger dan 18 jaar Een overzicht van actieve jongeren die nog niet in een team/groep zijn ingedeeld in het huidige seizoen.
Openstaande contributiefacturen Overzicht van leden met contributiefacturen die niet op betaald staan.
Overzicht trainingen
team leden met naam en nummer
Totaal per factureringsronde Een overzicht van de totaalbedragen per geregistreerde factureringsronde.
Wedstrijden Exporteer alle wedstrijden
Wedstrijden op een bepaalde datum Wedstrijden op aangegeven datum.

Opstarten van een rapportage

Is een rapportage gedownload dan verschijnt deze in de juiste module onder Extra optie/Rapportages

Input parameters

Afhakelijk van van het rapport zeijn er input parameters nodig.
voorbeelden zijn.
  • Datum vanaf en t/m voor een periode
  • Seizoen
  • Jaar
  • Facturur- of contributieronde

Output opties

Het rapport kent over het algemeen 3 output opties:
Schem Export
Excel export Data output in .xlsx formaat
Excel PDF Export De Excel output wordt direct omgezet naar een .PDF formaat