Update Q4 2019

Nieuws in meerdere categorieën kunnen zetten

Bij nieuwsberichten heb je standaard de keuze in één hoofdcategorie. Echter kan het weleens voorkomen dat het bericht ook op meerdere categorieën van toepassing is.
Onder de hoofdcategorie hebben we een 'ook weergeven in' optie toegevoegd. Hier staan in een rijtje de andere categorieën en kan je deze ook aanvinken.

Kleuren Turnen

De Tools en Toetsingsconcept van Kleuren Turnen worden geïntegreerd in het sportervolgsyteem van Club-assistent. Zowel via de website als via de app kan het doelenboekje gemakkelijk bijgehouden worden.
De juryleden kunnen tijdens de diplomadag via de Club-assistent app de jurybriefjes invoeren, waarna diploma's geprint en uitgereikt kunnen worden wat de dag tot een feest maakt.
De ouders kunnen evt. de vorderingen van het doelenboekje volgen in de ouder app door vinkje aan- of uit te zetten.

Meer informatie over de samenwerking en Kleuren Turnen zelf vind je hier.

Declaraties

Club-assistent geeft je de mogelijkheid om inzicht te houden in de declaraties van je vrijwilligers.
De vrijwilliger maak een foto van ed nota en stuurt die met de app naar de pennigmeester. Deze houd keurig overzicht van de declaraties en de betalingen.

Meer informatie hierover vind je in deze tutorial.

Korfbal koppeling Sportlink Club.Data

De koppeling van Sportlink Club.Data is nu ook te gebruiken voor Korfbal verenigingen.
Met deze nieuwe koppeling is het mogelijk om wedstrijden, uitslagen, teams & competities op te halen vanuit Sportlink.

Meer informatie vind hierover je in deze tutorial.

KNGU DigiMembers groepen import

Voor Gymnastiek sportverenigingen geldt dat de groepen/lessen verplicht moeten worden bijgehouden via DigiMembers. Omdat je in Club-assistent de groepen en trainingen kunt beheren, hebben we ervoor gezorgd dat je alle groepen/lessen eenvoudig kunt importeren, en groepsleden kunt toewijzen vanuit DigiMembers in Club-assistent.

Meer informatie hierover vind je in deze tutorial.

Nieuwe Atletiekunie koppeling

Op 5 november heeft de Atletiekunie in een nieuwsbericht laten weten over te gaan stappen naar een nieuw CRM-systeem.
De afgelopen tijd (nov/dec) zijn we bezig geweest om Club-assistent te koppelen aan dit systeem.

Meer informatie vind hierover je in deze tutorial.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.