Declaraties

Club-assistent geeft je de mogelijkheid om inzicht te houden in de declaraties van je vrijwilligers.

Club-instelling

Of de declaratiefunctionaliteit beschikbaar is voor de (commissie-)leden in de app wordt bepaald door de club-instelling.

Ga naar de module Instellingen en klik op clubinstellingen

vervolgens vind je de instelling voor declaraties op het tabblad Algemene instellingen onder het kopje Overige instellingen/MyClub

Om de instelling te laten werken klik je vervolgens rechtsonder op 'opslaan'.

Declaratiecategorie toevoegen

Als je binnen de vereniging declaraties toestaat door vrijwilligers, wil je die waarschijnlijk nog ordenen omdat je een budget per categorie hebt ingesteld. Die categorieën kun je zelf instellen.

Je gaat naar de module Financieel > Declaraties. Als laatste kop heb je de declaratiecategorieën.

Naam Voeg hier de naam in van de declaratiecategorie in.

Declaraties

Als penningmeester ontvang je van alle ingediende declaraties een mail notificatie. Daarnaast worden alle declaraties opgeslagen voor eenvoudiger beheer.
Als je de status aanpast schuiven ze automatisch door naar de volgende stap in de afhandeling.

Categorie De geselecteerde categorie
Datum uitgave De datum waarop de uitgave is gedaan, ingevoerd door de indiener
Referentie Een verwijziging naar de uitgave
Bedrag Hoogte van de uitgave
Lid Verwijzing naar het lid van de verenging
Datum indienen De datum waarop de declaratie is ingediend
IBAN Dit is het IBAN van het lid zoals ingesteld in de ledenadministratie
Status Status van de declaratie; ingediend, geaccepteerd, afgewezen, uitgekeerd
Bon Een foto van de factuur of kassabon

Mailtekst

Elke keer als er een declaratie ingediend wordt door een vrijwilliger wordt er een mail verstuurd naar de penningmeester als notificatie.

De tekst van deze mail (en de ontvanger) is in te stellen bij de bevestigingsmails in de module Website en zoek naar 'DECLARATIE_INDIENEN'.

In de mail worden bovenstaande gegevens geplaatst + daarboven de tekst die je in de bevestigingsmail hebt geplaatst.

Stats updates mails

Als je de status van een declaratie aanpast zal de indiender gelijk op de hoogte gebracht worden middels een mail.
Je bent dus altijd verzekert van snelle en transparante communicatie omtrent de afwerking van de declaratie.

De tekst van deze mail (en de ontvanger) is in te stellen bij de bevestigingsmails in de module Website en zoek naar 'DECLARATIE_STATUS_UPDATE'.

Declaraties indienen

Leden die declaraties mogen indienen kunnen dit doen door op de site in te loggen en naar hun MyClub pagina toe te gaan.
Daar is dan het declaratie gedeelte zichtbaar.
Voorbeeld declaraties MyClub