Narrowcasting

Narrowcasting is een term die niet iedereen bekend in de oren klinkt. Wanneer we echter de schermen noemen die in winkels, gemeentehuizen, sportclubs en grote bedrijven hangen, dan gaat er wel een belletje rinkelen. Narrowcasting is namelijk je eigen televisieuitzending op schermen binnen je eigen club/vereniging/bedrijf. Via deze schermen communiceer je alles van het weerbericht tot de activiteitenplanning en wedstrijduitslagen.
In de tutorials leggen we allereerst uit wat narrowcasting precies inhoudt. We lichten toe hoe je je narrowcastingscherm aansluit en aan de achterkant inricht. Daarnaast geven we uitleg over alle mogelijkheden die er zijn om je eigen programma('s) in te richten.

Op dit moment zijn we druk bezig met een nieuwe methode voor het inrichten van je narrowcastingprogramma. We wachten daarom met de tutorials totdat we je deze nieuwe manier van werken aan kunnen bieden.