Narrowcasting aansluiten

Narrowcasting is een term die niet iedereen bekend in de oren klinkt. Wanneer we echter de schermen noemen die in winkels, gemeentehuizen, sportclubs en grote bedrijven hangen, dan gaat er wel een belletje rinkelen. Narrowcasting is namelijk je eigen televisieuitzending op schermen binnen je eigen club/vereniging/bedrijf. Via deze schermen communiceer je alles van het weerbericht tot de activiteitenplanning en wedstrijduitslagen.

Narrowcasting aanvragen

Als jullie interesse hebben in een narrowcasting uitzending dan krijgen jullie van ons de narrowcasting client (het aanvragen van een narrowcasting pakket zit niet bij de standaard kosten). Dit is een klein kastje waar een computer in zit en die het beeldsignaal door stuurt naar jullie tv.

Wij zorgen dat alles is ingesteld en begeleiden jullie met het maken van jullie eerste programma te maken. Als jullie dan de client aansluiten laat hij meteen het aangemaakte programma zien zonder dat jullie er iets voor hoeven te doen.

Hoe jullie de client kunnen aansluiten lees je hieronder.

Als jullie interesse hebben in een Narrowcasting pakket kunnen jullie dit aanvragen via ons P&W systeem.

Narrowcasting client aansluiten

Bekijk dit bestand om de client aan te sluiten