Resultaten bekijken

Als je een enquête hebt aangemaakt, wil je ook graag de resultaten hiervan kunnen bekijken. In Club-assistent hebben we een optie om een excel-rapportage uit te draaien van de resultaten.

Resultaten bekijken

Ga in Club-assistent naar Mailing & enquête. Vervolgens zie je rechtsboven in het scherm een knop 'rapportages' staan. Als je deze aanklikt zie je een dropdown lijst met verschillende opties. Hier staat "Gegeven antwoorden in enquête" tussen.
Let op! Zie je deze optie niet in de lijst staan? Neem dan even contact met ons op via de P&W (rechtsboven in Club-assistent) en wij zorgen dat deze rapportage toegevoegd wordt.

Klik op volgende. Nu krijg je een dropdown lijst waar je uit de enquêtes kunt kiezen die zijn aangemaakt in Club-assistent. Vervolgens klik je op de juiste enquête en klik je op 'Excel Export'. Nu wordt er een excel bestand naar je computer verzonden met daarin alle vragen en antwoorden.